Connect with us
Incendiu în Oakland, California. Mai mulți tineri captivi într-un club

Externe

Incendiu în Oakland, California. 24 morți într-un depozit făcut discotecă. 25 de dispăruți – UPDATE

Panică și groază în America! Un puternic incendiu în Oakland, California, poate provoca numeroase victime. Mai mulți tineri ar fi murit într-un club, scrie Mirror.

UPDATE, 4 DECEMBRIE 2016, ora 20:11: Numărul morților din incendiu a crescut la 24.

3 Decembrie 2016

UPDATE, 19:03 Și la ora asta există persoane în interiorul discotecii, spun pompierii

UPDATE, 18:26 Numărul celor dispăruți a crescut la 25

Pentru combaterea incendiului, la fața locului au ajuns 55 de pompieri. Majoritatea victimelor care au murit se aflau la etajul doi al clădirii. Pompierii au descoperit că în interiorul discotecii improvizate nu existau stingătoare de incendiu și nici aparate care detectează fumul.

„Simțeam cum pur și simplu pielea mea și plămâni erau înecați de fum”, a mărturisit unul dintre supraviețuitorii care a reușit să fugă pe scări.

UPDATE, 17:42 – 15 persoane sunt date dispărute în acest moment

UPDATE, 17:20 PRIMELE IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI

UPDATE, 17:06 – 9 persoane ar fi murit în urma incendiului, conform eastbaytimes.com. Evenimentul implică o trupă pe nume Golden Donna.

Colectiv 2?

Un incendiu puternic a izbucnit în Oakland, California, la un depozit. Sute de tineri s-au adunat acolo pentru o petrecere de tip rave. Între 20 și 30 de tineri sunt captivi în clădire, conform Mirror. Publicația britanică a postat și primele imagini de la fața locului.

CITEȘTE ȘI: Incendiu la Pensiunea Rockers din Caraș Severin. Turiștii au fost evacuați

Informațiile despre numărul persoanelor care s-ar fi aflat în interiorul depozitului sunt contradictorii. Russia Today citează autorități americane care spun că s-ar afla 50, alte surse spun că sunt între 20 și 30 de persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top