Connect with us
Logoul Hollywood a fost schimbat în Hollyweed, poliția face investigații

Externe

Logo-ul Hollywood a fost schimbat în Hollyweed, poliția face investigații

Logoul celebrului Hollywood a fost modificat de o persoană rău voitoare și a fost transformat în Hollywee, informează CBS Los Angeles.

Un live făcut pe rețeaua de socializare Facebook arată cum apare acum noul logo pe celebrul deal al starurilor din America.

Peste 113 mii de oameni urmăresc în timp real live-ul facut de CBSLA pe pagina de Facebook. O parte din cei care comentează sunt extrem de supărați pe cel care a făcut acest gest.

Simbolul Hollywood a fost vandalizat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, de Anul Nou, fiind transformat în Hollyweed, aparent făcând referire la votul locuitorilor din statul California în favoarea legalizării marijuana, scrie publicația Esquire.

Un reprezentant al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru CNBC că persoane necunoscute au folosit o prelată pentru a acoperi literele O în așa fel încât să le transforme în E.

Subiectul a fost intens dezbătut pe rețelele sociale, în special pe Twitter.

Despre Hollywood – cum a luat naștere

Va vine sa credeti sau nu, atotputernicul Hollywood isi are cea mai importanta origine intr-o arie de mai putin de 500 de kilometri patrati din centrul si estul Europei. Toti cei numiti mai sus s-au nascut in Polonia, Ungaria, Germania sau Belarusul de astazi si toti au emigrat in America incercand sa-si contruiasca o viata mai buna, ferita de aversiunea fata de evrei din Europa acelor timpuri. Ei au fondat ani mai tarziu cinci dintre cele mai mari studiouri care au dominat si domina si astazi lumea filmului: Universal, Paramount, MGM, Fox si Warner, scrie procinema.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top