Connect with us
Luare de ostatici în Paris, vineri seara. Un bărbat înarmat a luat mai muți ostatici, într-o agenție de turism din sudul capitalei Franței.

Externe

UPDATE: Luare de ostatici în Paris, într-o agenție de turism

Surse din cadrul autorităților franceze au anunțat că o luare de ostatici în Paris este în curs. Conform primelor informații un bărbat înarmat a intrat într-o agenție de turism, cu intenția de a comite un jaf.

UPDATE, ora 22.03: Luarea de ostatici care a avut loc vineri seară la Paris s-a încheiat, toate persoanele care erau sechestrate fiind eliberate, relatează ziarul Le Point. Agresorul a fugit și este dat în urmărire generală.

Incidentul s-a petrecut în zona de sud a Parisului, transmite agenția de presă Reuters. Șapte persoane au fost sechestrate de bărbatul înarmat. Autoritățile au instituit un perimetru de securitate în zona Massena din Arondismentul 13.

Staţiile de metrou situate în zonă – Piaţa Italia şi Poarta Choisy – au fost închise.

Luare de ostatici în Paris: Incidentul nu pare să fie legat de terorism

Forţele de intervenţie au fost mobilizate la faţa locului, iar în acest moment incidentul nu pare să aibă vreo legătură cu terorismul.

Nu este pentru prima dată când respectiva agenţie de turism este jefuită, întrucât cei mai mulţi clienţi sunt de origine asiatică şi folosesc bani cash pentru tranzacţii, relatează Mediafax.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top