Connect with us
A murit cel mai influent predicator al secolului XX. Ce a lăsat în spate

Externe

A murit cel mai influent predicator al secolului XX. Ce a lăsat în spate

Billy Graham , cel mai celebru evanghelist american şi unul dintre cei mai influenţi predicatori ai secolului XX s-a stins din viaţă. Billy s-a stins din viaţă la vârsta de 99 de ani.

Graham a fost unul dintre cei mai importanţi promotori ai creştinismului din ultimii 100 de ani, predicând în faţa unor audienţe enorme încă din 1954.

Billy Graham a devenit unul dintre cei mai cunoscuți promotori ai creștinismului. Totodată era cunoscut ca fiind şi cel mai bogat dintre promotorii creştinismului.

Graham a fost supranumit „Ambasadorul lui Dumnezeu”

Billy Graham a lăsat în urmă o avere considerabilă de circa 25 de milioane de dolari.

Potrivit informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al asociaţiei de evanghelişti, Billy Graham s-a stins din viaţă în imobilul său din Montereal, Carolina de Nord, scrie BBC.

În cariera sa de 66 de ani a predicat pentru 210 milioane de oameni.

Citeşte şi Casa Regală este în doliu. S-a stins din viață la 83 de ani

Prinţul Henrik, soţul reginei Margrethe a II-a a Danemarcei, a decedat marţi noaptea, la vârsta de 83 de ani, a anunţat casa regală daneză, într-un comunicat preluat de DPA.

Prinţul suferea de o afecţiune pulmonară, pentru care a fost tratat din ianuarie la Rigshospitalet (spitalul regatului) din Copenhaga, de unde a fost externat când starea i s-a înrăutăţit.

El a murit în somn, la palatul Fredensborg, la circa 40 de kilometri la nord de capitală, avându-i alături pe regină şi pe cei doi fii.

Prințul Henrik a murit la 83 de ani

Acesta a murit în somn, la palatul Fredensborg, la circa 40 de kilometri la nord de capitală, acolo unde a vrut să-şi petreacă ultimele zile din viaţă.

Prinţul Henrik i-a avut alături pe regină şi pe cei doi fii. Prinţul Henrik s-a retras din viaţa publică în urmă cu doi ani, din cauza stării precare de sănătate.

De asemenea, el a anunţat oficial că nu-şi doreşte să fie îngropat lângă soţia lui. Regina Danemarcei va fi înmormântată la catedrala Roskilde, însă prinţul a spus că el nu-şi doreşte acest lucru.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top