Connect with us
Ronaldihno este îndoliat! Mama lui a murit din cauza coronavirusului

Externe

Ronaldihno este îndoliat! Mama lui a murit din cauza coronavirusului

Ronaldihno este în doliu după ce mama lui a murit. Miguelina Eloi Assis dos Santos, care era spitalizată de două luni, a murit, sâmbătă, după complicaţii cauzate de infectarea cu coronavirus.

A murit mama lui Ronaldihno

Mama lui Ronaldihno s-a stins la spital din cauza unor complicații cauzate de infecția cu coronavirus. Miguelina Eloi Assis dos Santos avea 71 de ani și era internată într-un spital din Porto Alegre.

Presa braziliană a dat vestea decesului mamei celebrului fotbalist.

Încă din luna decembrie a anului trecut, jucătorul de fotbal spunea că mama lui este bolnavă. A fost internată chiar înainte de Crăciun, pe secția de Terapie Intensivă, cu simptome grave cauzate de infecția cu coronavirus. Femeia a stat în spital timp de două luni, iar familia spera la o îmbunătățire a stării sale de sănătate.

Ronaldihno este îndoliat! Mama lui a murit din cauza coronavirusului

Din păcate, corpul ei a cedat, iar medicii au fost nevoiți să anunțe decesul. Unul dintre cluburile pentru care a jucat Ronaldihno a confirmat vestea tristă pe contul oficial de Twitter.

 „Cu enorm regret, Clube Atletico Mineiro a primit vestea decesului lui Dona Miguelina, mama lui Ronaldinho”, a scris Atletico Mineiro.

Vestea morții mamei celebrului fotbalist s-a împânzit în toată lumea. Presa mondială a scris despre pierderea enormă pe care a suferit-o câștigătorul Balonului de aur din 2005.

În decembrie 2020, Ronaldihno își anunța fanii că trece prin momente grele din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale.

„Dragi prieteni, mama mea a fost infectată cu Covid-19 și luptăm pentru ca ea să-și revină în curând. Ea se află în secția de terapie intensivă, unde primește toate îngrijirile necesare. Vă mulțumim anticipat pentru rugăciunile, energiile pozitive și afecțiunea voastră”, spunea Ronaldihno la acea vreme.

Unul dintre cei care i-au transmis deja un mesaj de condoleanțe lui Ronaldihno este chiar primarul orașului Belo Horizonte, Alexandre Kalil, președintele Atletico Mineiro la momentul în care fostul jucător apăra clubul: Ronaldinho, fiul meu, știu ce înseamnă să pierzi o mamă.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top