Connect with us
Stare de ALERTĂ pe aeroportul din Amsterdam. S-au tras focuri de armă, ARMATA intervine de URGENȚĂ

Externe

Stare de ALERTĂ pe aeroportul din Amsterdam. S-au tras focuri de armă, ARMATA intervine de URGENȚĂ

Este stare de alertă pe aeroportul din Amsterdam. Poliţia militară din Olanda a tras vineri asupra unui bărbat înarmat cu un cuţit la Aeroportul Amsterdam-Schiphol, unde situaţia este acum ‘sigură’, a informat poliţia pe Twitter, potrivit AFP.

Un bărbat a fost ţinta focurilor de armă „ale poliţiei militare la Schiphol după ce a proferat ameninţări cu un cuţit. Situaţia este sigură”, a transmis poliţia militară, scrie agerpres.ro.

Mai multe persoane au fost ucise în orașul Maastricht

Poliţiştii au reuşit să „îl imobilizeze, să îl aresteze şi să îl evacueze” pe bărbatul înarmat cu un cuţit.

Incidentul survine după ce două persoane au fost ucise şi trei rănite în două atacuri cu cuţitul care au avut loc joi în oraşul Maastricht din Olanda.

Poliţia a anunţat că a reţinut un suspect şi că nu există indicii care să sugereze legături cu terorismul.

Citește și Atac în Olanda: 2 morți și mai mulți răniți – Două atacuri indentice la doar câteva sute de metri

Un posibil atac terorist s-a produs în Olanda, la granița dintre Germania și Belgia, în care și-au pierdut viața doi oameni și mai mulți au fost răniți.

Două persoane au murit și alte câteva a fost rănite după ce au fost înjunghiate de către un individ în orașul olandez Maastricht, potrivit Poliției locale, a relatat agenția de știri De Telegraf, citată de site-ul cotidianului The Independent.

”Două persoane murit și alte câteva au fost rănite după ce au fost înjunghiate. În acest moment au fost demarate investigații.”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției locale.

Incidentul a avut loc în seara zilei de joi într-o zonă rezidențială a orașului Maastricht, situat la granița dintre Olanda, Germania și Belgia.

Citește și Declarația unui pasager din vagonul care a lovit-o pe Alina: “Am simțit …”

Mărturia înfiorătoare a unui pasager. Acesta povesteștecu groază ce a simțit atunci când garnitura de metrou a lovit-o pe Alina Ciucu.

Fiul jurnalistului Adi Munteanu s-a aflat în primul vagon al metroului care a lovit-o pe Alina Ciucu, împinsă de pe peron de Magdalena Şerban.

A trăit momente îngrozitoare, mai ales după ce a aflat tragedia la care, fără voie, a luat parte. Alina Ciucu a fost împinsă pe şine de criminal, în staţia Dristor 1, mai mult, când a vrut să iasă de acolo, a fost lovită cu piciorul în faţă.

Sunt momente greu de imaginat și de descris

„Deci revin. Avem un sistem medical jalnic şi lăsăm pe străzi mulţi oameni care ar trebui instituţionalizaţi. Tipa asta din interviu pare haioasă la prima vedere, dar nu este de râs. Este periculoasă şi ca ea sunt mulţi care circulă pe străzi. Dementa de aseară merita să circule liberă pe străzi?”, a povestit jurnalistul Adi Munteanu.

„Întâmplător, fiu-miu era chiar în primul vagon al trenului care a trecut peste fata aceea şi mi-a zis: Tata, s-a simţit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot vagonul. A fost înfiorător!„, mai spune jurnalistul.

Citește și Cutremur cu magnitudinea de 6.8 grade pe scara Richter!

Un cutremur cu magnitudinea inițială estimată la 6.8 grade pe scara Richter a avut loc în Indonezia.

Seismul s-a produs la o adâncime de circa 114 kilometri și la o distanță de aproximativ 136 kilometri de orașul Bandung, cu o populație de peste 1.500.000 de locuitori.

Nu sunt informații despre eventuale victime. Indonezia este în cercul de Foc al Pacificului, o zonă cu o bogată activitate seismică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top