Connect with us
Ținut captiv de părinți timp de 30 de ani. Cum a fost descoperit bărbatul

Externe

Ținut captiv de părinți timp de 30 de ani. Cum a fost descoperit bărbatul

Caz șocant, care a făcut înconjurul lumii! Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a fost salvat dintr-o casă din Bavaria, după ce, aparent, a fost ținut captiv de părinții săi în ultimele trei decenii.

Procurorii germani investighează acum părinții bărbatului cu privire la mai multe infracțiuni, de la agresiune la neglijență și privare de libertate.

„Încă nu știm exact cât timp omul nu a avut niciun contact cu lumea exterioară și … dacă i s-a permis vreodată să părăsească locuința.”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției presei germane.

Omul a fost ținut în condiții greu de imaginat. El a fost găsit într-o stare neîngrijită, cu unghiile încarnate și ținut în propriile sale excremente. Atâta tot că era hrănit.

Vecinii au fost cei care au anunțat poliția după ce au auzit gemete din casă.. Poliția a percheziționat casa și l-au găsit pe om, pe care l-au dus la un spital regional, unde acesta este tratat. Doctorii au declarat că inițial au crezut că are dizabilități de învățare.

Poliția a declarat că omul a fost la școala primară și a început învățământul secundar, dar la vârsta de 13 a fost declarat nepotrivit pentru a merge la școală.

Mama lui a spus pentru presa locală că fiul ei a fost tachinat la școală. „A vrut să rămână cu noi. Dacă ar fi să vă povestesc prin ce a trecut nu m-ați crede. Tot ce am vrut să fac a fost să-l protejă. „, a spus ea.

Într-un caz similar în luna aprilie, poliția din Rosenheim, Bavaria, a eliberat o femeie în vârstă de 26 de ani, care se presupune că a fost ținută într-o cameră dintr-un apartament de mama ei ani de zile. Mama a sărit pe fereastra apartamentului de la etajul al doilea atunci când poliția a intrat în locuință și a fost grav rănită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top