Connect with us
Tragedie pentru o familie de români, în Germania! Un bărbat a murit încercând să își salveze familia

Externe

Tragedie pentru o familie de români, în Germania! Un bărbat a murit încercând să își salveze familia

O adevărată tragedie a avut loc zilele trecute pe o autostradă din Germania! O familie de români a fost implicată într-un accident rutier din care au scăpat cu toții cu viață, însă ulterior un bărbat a murit, lovit de un camion.

Petru Claudiu se afla în mașină cu soția, care se afla la volan, și cu cei trei copii ai lor. Mergeau spre casă. La un moment dat, din cauză că era ceață și carosabilul era umed, Lara Diana a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet din lateral și a ajuns pe banda de urgență.

Din fericire, niciunul nu a pățit nimic. Petru a coborât din mașină, a scos copiii și i-a dus dincolo de de parapet, apoi a mers la soție, care leșinase pe scaunul șoferului. A fost momentul tragediei! Un șofer de TIR care circula cu viteză l-a lovit în plin pe tânărul român.

Soția lui, care s-a trezit auzind zgomotul, a povestit șocată cum a văzut că soțul ei a fost aruncat pe autostradă și călcat de alte două autoturisme.

Martorii au declarat că trupul lui Petru Claudiu a fost sfârtecat, iar imaginea de pe autostradă nu va putea fi uitată de nimeni dintre cei care erau la fața locului. Soția lui Petru este și acum în stare de șoc deoarece l-a văzut murind. Copiii celor doi au scăpat cu răni ușoare și sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit observator.tv, niciunul dintre șoferii care l-au călcat pe Petru Claudiu nu a oprit astfel că poliția a deschis o anchetă și îi caută pe vinovații de uciderea românului.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top