Connect with us
Un bărbat care a rănit mai multe persoane în fața unui magazin de pâine a fost împușcat

Externe

Un bărbat care a rănit mai multe persoane în fața unui magazin de pâine a fost împușcat

Poliţia germană a anunțat că a împuşcat un bărbat care a agresat şi rănit, în unele cazuri grav, mai multe persoane vineri dimineaţă în faţa unui magazin de pâine, au anunţat autorităţile. Nu a fost precizat, însă, numărul persoanelor rănite.

În jurul orei locale 04:20 (02:20 GMT), înainte de deschiderea magazinului, individul a agresat un angajat şi un om de livrare de la această brutărie din Fulda (landul Hessen, vestul Germaniei), a indicat poliţia locală şi parchetul, fără să ofere detalii despre identitatea atacatorului.

Apoi agresorul a aruncat cu pietre în poliţiştii care au fost chemaţi la locul incidentului. Într-un final, acesta a fost împuşcat, în circumstanţe care rămân neclare, la fel ca motivele sale. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a elucida incidentul

ȘTIRE PE ACEEAȘI TEMĂ: Luare de ostatici într-un supermarket! Un bărbat a împușcat deja un agent

UPDATE 16.00 : Luarea de ostatici din Franța a ajuns la final. Bărbatul considerat a fi din Maroc a fost neutralizat. Doi oameni au fost uciși, anunță autoritățile.

Conform unor surse, ar exista trei morți, unul dintre ei fiind ucis de către suspect înainte de a intra în supermarket.

Stare de alertă în Franța! Un bărbat a luat ostatici mai mulți oameni aflați într-un supermarket.

Bărbatul a atacat o patrulă și a reușit să împuște un agent. Apoi, acesta a intrat într-un supermarket și a luat ostatici. Mai multe focuri de armă au fost auzite.

Sunt trupe speciale la fața locului și poliția care încearcă să îl convingă pe suspect să se predea. Nu se știe cine este acel individ. La ora locală 11.15 s-au auzit primele focuri de armă în localitatea Trebes din sudul Franței, aflată în departamentul Aude, la granița cu Spania, cu o populție de 6000 de locuitori.

Poliția nu a făcut declarații. Se continuă operațiunile înainte să se facă primele declarați. Această luare de ostatici ar fi fost deja revendicată de către gruparea teroristă Stat Islamic.

CITEȘTE ȘI: Un jurnalist și soția sa au fost împușcați în plină stradă, în Franța
Șofer împușcat în cap de către un polițist! În ce stare se află victima
Tragedie: Un cunoscut jurnalist a fost găsit împușcat alături de iubita lui

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top