Connect with us
Un cutremur de 4.9 grade pe scara Richter s-a produs în Grecia

Externe

Un cutremur de 4.9 grade pe scara Richter s-a produs în Grecia, tară vizitată de mii de români

Un cutremur mediu, de 4.9 grade s-a produs la ora locală a României 19:20 în Grecia, la 231 de KM de Atena.

Cutremurul din Grecia a avut loc la o adâncime de 10km, conform EMSC.

Autoritățile elene nu au raportat victime sau pagube materiale semnificative.

Un roman, care a simțit cutremurul a declarat pe o rețea de socializare ca a simțit o zgâltâitură puternică și că s-a speriat. „Totul a durat doar câteva secunde”, scrie Ionut pe Facebook.

Ultimul cutremur din România

Cutremur cu magnitudine 3,5 în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs, pe 8 septembrie, la ora 21:12 în judeţul Buzău, la o adâncime de peste 126,5 kilometri.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), vineri seară, la ora 21:12, s-a produs în Zona seismica Vrancea, un cutremur cu magnitudinea 3.5 pe scara Richter, la adâncimea de 126,5 kilometri.

Cu o zi în urmă, un cutremur cu aceeaşi magnitudine a avut loc în Buzău.

Un cutremur cu magnitudinea de 3.8 pe scara Richter s-a produs în 23 august în judeţul Buzău, la o adâncime de 135,4 kilometri.

În ultimii doi ani, în România s-au produs peste 25 de seisme cu magnitudine peste 4. Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top