Connect with us
Un politician a fost omorât în timp ce își făcea selfie cu o susținătoare!

Externe

Un politician a fost omorât în timp ce își făcea selfie cu o susținătoare!

Crimă demnă de filmele de la Hollywood! Imediat după ce a participat la o dezbatere electorală, un politician a fost executat de un asasin neidentificat. Fernando Puron, candidat pentru un loc în Camera Deputaților, din partea Partidului Instituțional Revoluționar (PIR), a fost împușcat în timp ce își făcea selfie cu o alegătoare.

Teribila crimă s-a petrecut în orașul Piedras Negras, în care candidatul PIR ocupase anterior fotoliul de primar.

Scenel de groază au fost surprinse pe o cameră de supraveghere. În imagini se poate observa cum Fernando Puron vorbește cu simpatizanții săi și își face selfie cu unul dintre aceștia, în timp ce asasinul se apropie calm prin spatele acestuia și îl împușcă direct în cap.

La dezbatere, Fernando Puron a abordat subiectul crimei organizate din Mexic și se pare că avea mulți dușmani:„Nu trebuie să ne fie frică! Trebuie să înfruntăm crima!”.

În timpul dezbaterii politice, Puron și-a exprimat angajamentul de a lupta împotriva grupării Zetas.

„Privești crimele direct; nu trebuie să te temi de ele, ci să le demaști. Din păcate, nu toți cei aflați la putere își fac timpul funcției. Unii, chiar au legături strânse cu criminalii”, a declarat politicianul chiar înaite să aibă loc crima.

Câți politicieni au mai fost uciși în Mexic

Puron este al 112-lea politician ucis în Mexic din septembrie 2017, când au început alegerile, conform unei companii de consultanță care analizează riscurile.

Cu mai puțin de o lună înainte să aibă loc alegerile, țara se pregătește pentru și mai multă vărsare de sânge. În 1 iulie, mexicanii își vor alege noul președinte, Parlamentul, cât și conducătorii locali. La începutul lui iunie, trei candidate la alegerile din Mexic au fost ucise în mai puțin de 24 de ore.

Citește și: Un politician de la PSD a provocat un accident grav: 4 victime!

„Politicienii se pot apăra doar până la un anumit punct. Violența a devenit atât de răspândită că nici nu contează câte persoane au fost angajate să te apere”, a explicat jurnalistul mexican Esteban Illades.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top