Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ. În aprilie, Balanţele îşi plătesc datoriile şi găsesc noi surse de câştig, dar în iubire, se pot implica în relaţii fără viitor sau pot reveni la parteneri din trecut. Au mai multă grijă de sănătatea lor şi, ajutate de astre, în plan profesional, pot să îşi urmeze visele.

Cele mai importante momente din aprilie sunt, pentru zodia Balanţei, data de 3 aprilie, când planeta Venus, acum în mişcare retrogradă, ajunge în zodia Peşti; data de 15 aprilie, când planeta Venus revine la mersul direct şi data de 11 aprilie, când se produce Luna Plină, în zodia Balanţei.

Venus este planeta care guvernează semnul Balanţei şi intrarea acesteia în zodia Peşti, reprezintă, pentru Balanţe, o „activare” suplimentară a sectorului Profesiei din astrogramă.

În zodia Peşti se află şi planeta Neptun care, împreună cu Venus retrograd, le îndeamnă pe Balanţe să îşi îndrepte atenţia spre profesii pe care le visau cândva şi, indiferent de vârstă, să „îşi urmeze visele”.
Venus retrograd în „sectorul Profesiei” poate însemna şi o reluare a unei colaborări sau orientarea Balanţelor către profesii artistice.

Venus retrograd în Peşti înseamnă pentru Balanţe şi o reanalizare a modului în care nativii îşi îngrijesc sănătatea. De aici, renuţarea la obiceiuri sau diete nesănătoase, interesul pentru anumite terapii sau pentru un anumit sport.
În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, tranzitul retrograd al planetei Iubirii în semnul Peştilor poate indica şi amăgiri, iubiri neîmplinite sau reluarea unor iubiri din trecut. În astrologie se spune, însă, că atunci cînd Venus este în mers retrograd, nu e bine se faci schimbări esenţiale în viaţa sentimentală. Aşadar, Balanţele ar trebui să aştepte data de 15 aprilie pentru a se implica într-o relaţie nouă sau pentru a se despărţi de cineva.

Horoscop lunar Aprilie BALANȚĂ – Împlinire sufletească pentru Balanțe

Luna Plină care se va produce în data de 11 aprilie chiar în zodia lor ar putea să fie un moment de împlinire sufletească pentru Balanţe, dar asta numai cu condiţia ca nativii să nu mai reacţioneze emoţional şi să fi evitat efectele lui Mercur retrograd care provoacă probleme de comunicare, confuzie, certuri, primirea sau furnizarea de informaţii eronate etc.

Balanţele care au o relaţie ar trebui să evite discuţiile pe teme „sensibile” în prima parte a lunii. Mercur este retrograd din 10 aprilie, Saturn este retrograd din 5 aprilie (chiar în „casa Comunicării” Balanţelor), iar Jupiter este retrograd, de câteva luni, chiar în zodia Balanţei.

Din punct de vedere financiar, Balanţele se pot bucura de sprijinul unor prieteni, datorită Soarelui care va intra în data de 20 aprilie în „casa resurselor altora” din astrograma Balanţelor. Dar tot aici este şi Mercur, în mers retrograd. Iar asta înseamnă că în aprilie, Balanţele trebuie să caute soluţii pentru a-şi achita datoriile, inclusiv cele „oficiale” (de genul taxelor şi impozitelor).

Citeste Horoscopul lunar pentru aprilie si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top