Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – BERBEC

Horoscop lunar aprilie 2017 Oana Hanganu – BERBEC. În aprilie, Berbecii au parte de „oportunităţi afective” şi idei de afaceri, dar riscă să se îndrăgostească de cine nu trebuie sau să provoace tensiuni în cuplu, iar în afaceri şi profesie, banii vin mai greu şi proiectele trebuie amânate până în luna mai

Berbecii încep luna aprilie cu chef de viaţă şi de distracţie, dar şi cu doinţa de a-şi consolida afacerile sau cariera. Viaţa lor sentimentală e plină de provocări şi tentaţii şi, odată cu intrarea planetei Venus în zodia Peşti, Berbecii nu ţăi mai găsesc liniştea şi parrcă nici u mai ştiu ce vor.

Mulţi dintre cei care au o relaţie, nu duc lipsă nici de „tentaţii”, iar cei singuri se îndrăgostesc „la prima vedere” pentru ca la scurt timp să întâlnească pe cineva mai special, mai minunat şi să o ia de la capăt cu iubirea.
Unii nativi Berbec implicaţi în relaţii „cu vechime” vor avea senzaţia că nu sunt apreciaţi, iubiţi sau înţeleşi cu adevărat sau îşi vor aminti de foşti parteneri care îi tratau „atlfel”, care îi făceau mai fericiţi şi vor lua în calcul reluarea legăturii cu o fostă iubire.

Dar tranzitul retrograd al planetei Venus în zodia Peşti poate fi, pentru nativii Berbec, o perioadă excelentă pentru „vindecarea de trecut” şi eliberarea de amintiri şi ataşamente, dar şi pentru „vindecarea” relaţiei actuale. Prima săptămână din aprilie este cea mai favorabilă în acest sens.

Horoscop lunar Aprilie BERBEC – probleme de comunicare pentru cupluri

După data de 10 aprilie, când se fac simţite efectele tranzitului retrograd al planetei Mercur, cuplurile se pot confrunta cu probleme de comunicare. Şi Luna Plină în Balanţă, din data de 11 aprilie, poate aduce provocări suplimentare, pentru că ambii parteneri vor ţine cu orice preş să aibă dreptate, iar cuvintele vor deveni adevărate arme cu care nu vor ezita să se rănească. Iată de ce Berbecii ar trebui să evite orice discuţie pe „teme sensibile” , atât acasă, cât şi la serviciu. Luna Plină din Balanţă are efect şi asupra relaţiilor de muncă sau parteneriatelor de afaceri în care sunt implicaţi Berbecii.

Planeta Mercur se va afla în „mers retrograd” în zodia Taur până în data de 20 aprilie şi va tensiona sectorul financiar din astrograma Berbecilor. Aceştia vor cîştiga mai puţini bani decât de obicei sau vor primi, cu întârziere, banii cuveniţi din diverse tranzacţii sau colaborări sau vor fi nevoiţi să revină asupra unor înţelegeri şi contracte.

Din 20 aprilie, Mercur retrograd va ajunge în zodia Berbec şi le va da nativilor o motivaţie în plus pentru a relua proiecte la care au renunţat cândva sau le va înlesni reluarea unor colaborări cu foşti colegi sau cu vechi prieteni, cu atât mai mult cu cât Luna Nouă în zodia Taur din aceeaşi zi ţi va inspira pe Berbeci să găsească noi oportunităţi financiare. Acum e timp potrivit pentru informare, evaluare şi planificare, pentru căutare de asociaţi şi sponsori, pentru definitivarea unor demersuri oficiale etc. Dar proiectele financiare noi ar trebui amânate până în luna mai, când planeta Mercur va reneni la mersul direct.

Citeste Horoscopul lunar pentru aprilie si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top