Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru luna martie 2018. Vor fi 10 evenimente astrologice majore! Printre ele, Jupiter retrograd în Scorpion, Mercur retrograd în Berbec și a doua Lună Albastră din an!

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Oana Hanganu. Capricornii, vedetele lunii. Gemenii, marii norocoși

Horoscop lunar ianuarie 2018 Oana Hanganu. Află ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună din noul an!

Horoscopul lunii ianuarie 2018 este marcat de câteva evenimente importante care vor aduce schimbări majore pentru toate zodiile.

Ianuarie va începe cu o Lună Plină în zodia Rac (semn al familiei, tradiției, generozității) și se va încheia cu o Lună Plină în zodia Leu (semn al iubirii, creativității și al dorinței de succes).

Iar din data de 2 ianuarie, când Uranus va reveni la mersul direct în zodia Berbec, nici o planetă nu va mai fi în tranzit retrograd, așa că toate zodiile vor fi ajutate de astre să își pună planurile în aplicare și să facă schimbările dorite.

Uranus este planeta Schimbărilor surprinzătoare și, până în luna mai, va rămâne în zodia de foc Berbec, aducandu-ne curaj, ambiție, entuziasm, dar și nerăbdare. Uranus este planeta Revoluțiilor și poate încuraja adevărate revoluții în plan personal.

Dar nerăbdarea și impulsivitatea aduse de același Uranus vor fi ponderate, în ianuarie, de planetele aflate în zodia de pământ Capricorn.

Capricornul cere maturitate și răbdare, muncă și perseverență, strategii și planuri de acțiune, implicare și responsabilitate.

Astfel, toate schimbările și transformările care vor avea loc sau vor începe în această lună, dar mai ales în jurul datei de 17 ianuarie, se vor înscrie în coordonatele impuse de zodia Capricorn.

În 17 ianuarie va fi Lună Nouă în Capricorn, zodie în care se vor afla Soarele și Luna, dar și planetele Pluton, Saturn, Venus și Mercur.

A doua zi, Venus va intra în zodia Vărsător, unde, în 20 ianuarie va ajunge și Soarele.

Vărsătorul este semnul libertății, originalității și prieteniei. Aduce detașare în iubire, prietenii durabile și colaborare profesională în echipe și rețele, pune accent pe socializare, promovare și pe internet.

În zodia Vărsător va avea loc, in 15 februarie, cea de a doua Lună Nouă din 2018 care va coincide, în astrologia chineză, cu începutul Anului Câinelui de Pământ.

Elementul pământ va fi dominant în 2018 nu doar în astrologia chineză, ci și în astrologia europeană, iar acest lucru se va observa chiar din prima lună a anului, in care Capricornul (semn de pământ) va fi zodia-vedetă.

Află cum va fi luna ianuarie pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Berbecii se concentrează pe carieră. Nimic nu le poate sta în cale, dar succesul nu apare peste noapte…Horoscop complet Berbec!

Taurii care vor să călătorească în străinătate au astrele de partea lor.  În relații, trebuie să facă primul pas…Horoscop complet Taur!

Gemenii sunt marii norocoși: primesc bani și cadouri de valoare, iar toată lumea pare hotărâtă să le facă pe plac…Horoscop complet Gemeni!

Racii trebuie să își acorde mai mult timp și mai multă atenție și să lupte mai mult pentru interesele proprii…Horoscop complet Rac!

Leii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să se înarmeze cu răbdare. În a doua parte a lunii pot obține tot ce-și doresc…Horoscop complet Leu!

Fecioarele au parte de schimbări în plan sentimental: o nouă iubire sau noi responsabilități în relația actuală…Horoscop complet Fecioară!

Balanțele care se îndrăgostesc sunt tentate să transforme, rapid, o simplă idilă într-o serioasă relație de iubire…Horoscop complet Balanță!

Scorpionii consolidează armonia în familie, își redecorează casa ori au succes în afaceri imobiliare…Horoscop complet Scorpion!

Săgetătorii au parte de câștiguri, dar trebuie să își onoreze obligațiile financiare. Altfel, norocul îi va părăsi…Horoscop complet Săgetător!

Capricornii sunt vedetele lunii. La 17 ianuarie, în zodia lor vor fi Soarele, Luna, Saturn, Pluton, Venus și Mercur…Horoscop complet Capricorn!

Vărsătorii trebuie să își calculeze cu atenției fiecare pas. Șansa le surâde cu adevărat după 20 ianuarie…Horoscop complet Vărsător!

Peștii singuri își pot întâlni Iubirea. Cei care au o relație se bucură de armonie. Unii dintre ei devin părinți…Horoscop complet Pești!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top