Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Gemeni.

Știri

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – GEMENI

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – GEMENI. Gemenii trebuie să nu se mai risipească în prea multe proiecte

Pentru Gemeni, cele mai importante evenimente ale lunii mai vor fi intrarea Soarelui în semnul lor zodiacal (20 mai) și Luna Nouă din data de 25 mai.

Până în 20 mai, Soarele se va afla în zodia Taur, ajutându-i pe nativii Gemeni să rezolve probleme din trecut, să își evalueze resursele și să își facă planuri de viitor.

Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni va sta, până în data de 11 mai,  în „sectorul Prietenilor” din astrograma lor și îi va ajuta să își facă noi prieteni și să își extindă rețeaua profesională, utilizând, în mod special, internetul.

După data de 3 mai, când Mercur va reveni la mersul direct, după trei săptămâni de „retrogradare”, Gemenii vor fi ajutați de astre să își dezvolte afacerile, să înceapă tot felul de proiecte profesionale și să se promoveze cât mai eficient.

Un rol hotărâtor îl va avea, în acest sens, și prezența planetei Venus în aceeași „casă a Prietenilor”, alături de Mercur și de Uranus. Venus îi va ajuta pe nativi să fie simpatici, amuzanți și creativi, iar Uranus îi va încuraja să fie cât mai originali și mai inventivi.

Dar Venus în „casa Prietenilor” poate însemna, pentru Gemeni, și transformarea unei prietenii într-o relație de iubire.  

Și, cum, până în octombrie, relațiile de iubire sunt „patronate”, în cazul Gemenilor, de Marele Benefic Jupiter, se poate spune că aceștia au noroc: Gemenii singuri își pot întâlni „jumătatea”, iar cei care au o relație, sunt iubiți de partener sau parteneră.

Noroc au Gemenii și în plan profesional, în special în jurul datei de 11 mai, când pot primi o ofertă de muncă avantajoasă, posibil „de pe internet”.

În data de 11 mai va avea loc fenomenul de Lună Plină, în zodia Scorpion și în casa aVI-a din astrograma Gemenilor. Iar „casa a VI”-a se referă la profesie, dar și la sănătate.

Din acest motiv, Luna Plină din 11 mai le poate aduce, Gemenilor, vești bune legate de un nou loc de muncă sau de o promovare la actualul job, dar și un avertisment legat de sănătate.

Gemenilor le place să se implice în mai multe proiecte în același timp, să facă mereu ceva nou și să își testeze limitele, dar, de multe ori, exagerează  și își risipesc energia, punându-și, în pericol, sănătatea.

Avertismentul Lunii Pline din zodia Scorpion este cu atât mai oportun cu cât, încă din 21 aprilie, în zodia Gemeni se află Marte, „planeta Acțiunii”.  

Marte le-a dat și le dă nativilor Gemeni energie și curaj și îi motivează să muncească mai mult, să își asume riscuri, să se înscrie în tot felul de competiții etc. Și, așa cum se apune, „ce-i prea mult, strică”…

Iar Gemenii ar trebui să țină cont de avertismentul amintit, să fie mai selectivi cu proiectele în care se implică și să odihnească mai mult.

Vor avea nevoie de energie din belșug după data de 20 mai, când Soarele va intra în zodia Gemeni.

Cu Soarele și planeta Marte în zodia lor, Gemenii vor deveni mai ambițioși, mai dornici de aventură și de succes.

Iar Luna Nouă din 25 mai, care va avea loc chiar în zodia Gemeni, va marca pentru nativi, începutul unei perioade de mari schimbări, care se va încheia odată cu Luna Plină în zodia lor, din 3 decembrie.

Horoscop luna mai 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top