Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Leu - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Leu.

Știri

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – LEU

Horoscop lunar mai 2017 Oana Hanganu – LEU. Leii reușesc să își transforme în prieteni colegii sau partenerii de afaceri

Horoscopul Leilor este marcat, în luna mai, de Luna Plină, care le va influența relațiile de familie și de intrarea Soarelui în zodia Gemeni, care, împreună cu Luna Nouă din același semn zodiacal, le va influența relațiile cu prietenii.

Luna Plină din data data de 11 mai va avea loc în zodia Scorpion și în „sectorul Familiei” din astrograma Leilor, care pot avea, atunci, o realizare legată de casă ori motiv de sărbătoare în familie.

Iar Leii ar trebui să nu rateze un astfel de eveniment, chiar dacă obligațiile profesionale ar cere altceva. De fapt, Luna Plină în Scorpion îi va obliga pe nativii Lei să își îndrepte atenția către familie, într-o perioadă cu numeroase oportunități profesionale.

Până în data de 20 mai Soarele se va afla în sectorul „Carierei”, iar Venus, Uranus și Mercur, în „casa relațiilor cu străinătatea” din astrograma Leilor.

Leii care, în prima parte a lunii, aplică pentru un job în străinătate, au mari șanse ca, în jurul datei de 20 mai, să primească o ofertă de muncă.

Avantajați sunt și Leii care solicită o bursă de studii, care se înscriu la doctorat sau se pregătesc pentru un examen.

În data de 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni și în „casa Prietenilor” din astrograma Leilor, unde se află și „planeta Acțiunii”, Marte.

Soarele și planeta Marte în Gemeni îi vor motiva pe Lei să își extindă „rețeaua profesională”, să devină membri activi ai unor organizații, cluburi sau asociații, să se înscrie în competiții din sfera lor de activitate și să se pregătească intens pentru a le câștiga.

Din 16 mai, „planeta Comunicării”, Mercur, se va afla în zona Carierei din astrograma Leilor și le va aduce acestora vești bune, cum ar fi cele legate de câștigarea unui premiu, numirea într-o funcție importantă într-o organizație, promovarea la actualul loc de muncă sau o ofertă avantajoasă, care ar presupune schimbarea domeniului de activitate sau mutarea în altă țară.

Un moment deosebit va fi, pentru Lei, Luna Nouă din data de 25 mai. Aceasta se va produce în semnul Gemenilor și va veni cu noutăți neașteptate privind relația Leilor cu profesioniști din același domeniu. De exemplu, un premiu special acordat Leilor de către o organizație profesională.

Dar Luna Nouă din data de 25 mai poate veni și cu vești de la prieteni de departe sau cu noi prieteni.

În preajma zilei de 25 mai, nativii Leu nu vor rata nicio invitație și se vor distra pe cinste. În același timp, nu vor rata nici ocazia de transfoma o relație de afaceri într-o prietenie.

Și în această „vâltoare” de ocazii, șanse și evenimente, Leii vor găsi timp și energie pentru familie. Sau, așa ar trebui.

Saturn este cel care, până în decembrie, „guvernează” sectorul Iubirii din astrograma Leilor, care vizează în special relația de iubire a acestora și relația lor cu Copiii. Saturn le cere nativilor să nu uite că principalele responsabiltăți ale nativilor sunt cele față de cei dragi.

Horoscop luna mai 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top