Horoscop lunar septembrie 2017 Oana Hanganu. Vești bune pentru zodii!

31.08.2017
Horoscop lunar septembrie 2017 Oana Hanganu. Vești bune pentru zodii!

Horoscop lunar septembrie 2017 Oana Hanganu.  Berbecii își fac ordine în viață, iar Săgetătorii au protectori secreți. Află ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie. Citește previziunile complete la finalul articolului!

Horoscopul lunii septembrie 2017 începe cu „aglomerația” de astre din zodia Leu. În prima săptămână,  aici se vor afla Marte, Venus, Mercur, dar și Nodul Nord, care ne indică drumul pe care ar trebui să mergem acum, pentru a ne îndeplini destinul.

Astrele ne cer să ne valorificăm atuurile, experiența și cunoștințele și să nu ratăm oportunitățile.

Până în 22 septembrie, Soarele se va afla în zodia Fecioară și ne va face mai muncitori, mai practici, mai punctuali și mai atenți la detalii.

În 5 septembrie, planeta Marte se va muta, de asemenea, în zodia Fecioară și ne va da energie și curaj pentru a acționa.

Tot în 5 septembrie, Mercur va reveni la mersul direct, ajutându-ne să ne alegem cu grijă cuvintele, să citim printre rânduri, să nu aruncăm banii pe fleacuri și să facem afaceri profitabile.

Din 22 septembrie, Soarele se va muta în semnul Balanței, cerându-ne să ne îndreptăm atenția spre partenerul de viață, dar și spre colaboratori, să păstrăm sau să construim relații armonioase și să punem accent pe corectitudine și echilibru.

Iar asta, cu atât mai mult cu  cât, întreaga lună septembrie rămâne sub semnul prezenței lui Jupiter, Marele Benefic, în Balanță, zodia parteneriatelor.

În octombrie, Jupiter se muta în zodia Scorpion și va reveni în Balanță peste aproximativ 12 ani.

Horoscop septembrie 2017

Berbecii  își fac ordine în viață: unii renunță la relații toxice, iar alții își întâlnesc, în sfârșit, sufletul- pereche….Citește aici mai multe!

Taurii  se mută în casă nouă sau primesc vești bune despre sănătatea părinților. În cuplu: pasiune și gelozie….Citește aici mai multe!

Gemenii au succes în afaceri imobiliare. În cuplu, li se cere răbdare, pentru a trece peste provocări sau tentații….Citește aici mai multe!

Racii au mulți bani, dar fac cheltuieli exagerate, pentru cei dragi. Dacă își schimbă job-ul, se acomodează mai greu….Citește aici mai multe!

Leii atrag în viața lor iubirea. Cei care au o relație renunță la orgolii. În profesie și afaceri fac alegeri inspirate….Citește aici mai multe!

Fecioarele se căsătoresc sau încep noi colaborări profesionale. În viața nativilor singuri, apare un nou partener….Citește aici mai multe!

Balanțele trebuie să profite de această lună, când Jupiter, aducătorul Marelui Noroc, mai stă în zodia lor…Citește aici mai multe!

Scorpioni sunt apreciați la locul de muncă. Cei singuri pot întâlni marea iubire într-un context profesional…Citește aici mai multe!

Săgetătorii se pot baza pe sfatul sau intervenția unui protector secret dacă vor să facă schimbări majore în carieră…Citește aici mai multe!

Capricornii pleacă în străinătate, cu afaceri sau la studii. În iubire, au parte de pasiune și, dacă doresc, de aventuri…Citește aici mai multe!

Vărsătorii sunt premiați  pentru activitatea lor sau obțin sponsorizări ori credite în condiții avantajoase…Citește aici mai multe!

Peștii despică firul în 4 și sunt greu de mulțumit, tensionând toate relațiile. Dar financiar, le merge din plin…Citește aici mai multe!