Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu. Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

07.12.2017
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu. Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 decembrie 2017. Darurile devin mesageri ai iubirii, dar sunt greu de ales, armonia este dorită, dar nu cu orice preț și mai toată lumea are senzația că poate face mai multe lucruri în același timp, dar riscă să neglijeze detalii importate.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie 2017 începe cu intrarea Lunii în zodia Balanței, chiar în dimineața zilei de luni.

Până miercuri după-amiază, Luna în Balanță va favoriza colaborarea și comunicarea, dar nu sunt excluse divergențele sau tensiunile, pentru că nimeni nu va dori menținerea armoniei cu orice preț.

Miercuri, 13 decembrie, conjuncția dintre Soare și Mercur ne va face nu numai foarte convinși că ideile noastre sunt cele mai bune, ci și nerăbdători și superficiali atunci când trebuie să îi ascultăm pe alții, subiectivi și dornici de a face mai multe lucruri în același timp.

Joi, 14 decembrie, Luna, în armonie cu Jupiter și Neptun, ne va face mai sensibili și mai generoși, iar vineri, conjuncția dintre Mercur retrograd și Venus va accentua dorința noastră de a ne dovedi sentimentele (și) prin intermediul darurilour.

Numai că alegerea cadourilor va fi, pentru mulți dintre noi, o adevărată provocare, pentru că ne vom răzgândi de mai multe ori, vom cumpăra ceva, pentru ca apoi să regretăm alegerea făcută și aproape de fiecare dată vom depăși bugetul stabilit inițial.

Weekend-ul va fi dominat de aspectul armonios de „trigon” dintre Soare și Uranus, aducător de vești neașteptate și surprize plăcute.

Fiecare semn zodiacal va fi influențat de toate aceste aspecte astrale. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Berbecii beneficiază, din plin, de generozitatea celor din jur. Se poate spune că, în cazul lor, Moș Nicolae se întoarce cu încă o serie de…Citește aici continuarea pentru Berbec!

Taurii au bani pe care îi dau pe lucruri frumoase și de calitate. Le place viața, nu își refuză nimic, dar și muncesc mult pentru a-și permite tot ce…Citește aici continuarea pentru Taur!

Gemenii își evaluează relația și parteneriatele, dar nicio decizie luată acum nu e definitivă. În weekend, vor avea timp berechet pentru…Citește aici continuarea pentru Gemeni!

Racii fac inspirate „schimbări de decor” în locuință, dar trebuie să aplaneze tensiunile care pot apărea între partenerul de viață și o rudă apropiată…Citește aici continuarea pentru Rac!

Leii au noroc în dragoste, dar trebuie să fie atenți la documentele pe care le semnează. Greșelile de acum le pot scoate, mai târziu, bani din…Citește aici continuarea pentru Leu!

Fecioarele  primesc un cadou-surpriză, sub forma unei sume de bani. Ar fi bine să nu o „topească” imediat, pentru cumpărăturile de sărbători…Citește aici continuarea pentru Fecioară!

Balanțele trebuie să aplaneze tensiunile din familie. Li se cere să rezolve probleme casnice sau să își asume responsabilități suplimentare față de…Citește aici continuarea pentru Balanță!

Scorpionii pot promova un examen dificil sau pot câștiga o importantă competiție pentru că inspiră autoritate și profesionalism.

Săgetătorii fac schimbări în cercul de prieteni. Unii nativi vor renunța la un prieten, la cererea persoanei iubite. Ulterior, vor reveni asupra deciziei…Citește continuarea pentru Săgetător!

Capricornii pot primi, din nou, o șansă pe care au ratat-o, cândva, din motive familiale. E vorba de o oportunitate profesională cu care nu se vor mai întâlni…Citește aici continuarea pentru Capricorn!

Vărsătorii primesc invitații-surpriză la evenimente la care nu sperau să ia parte sau foști colegi, acum oameni de succes, le propun să…Citește aici continuarea pentru Vărsător!

Peștii își pot îndeplini o mai veche dorință: pleacă în vacanță sau își găsesc un job în străinătate. În relațiile care îi interesează, ei trebuie să facă primul…Citește aici continuarea pentru Pești!