Connect with us
Alexandru Tudor un tânăr de 19 ani s-a spânzurat, poliția suspectează amenințări

Locale

Alexandru Tudor un tânăr de 19 ani s-a spânzurat, poliția suspectează amenințări

Alexandru Tudor, un tânăr în vârstă de 19 s-a ani s-a sinucis în cursul zilei de ieri, după ce o lungă perioadă de timp ar fi fost amenințat. Tânărul a fost găsit spânzurat de familie în curtea casei sale din comuna Cocorastii-Misli, din Ploiești. Cauza morții stabilită de autopsie, a fost sufocarea prin spânzurare. Conform surselor HUFF tânărul nu era sub influența băturilor alcoolice sau substanțe psihotrope.

Alex Tudor s-a stins la doar 19 ani

Alexantu avea urma să împinească 20 de ani pe 13 noiembrie 2020 și era descris de prieteni ca un om cu suflet bun, săritor și de mare autor părinților săi.

Vecinii din localitatea  Cocorastii-Misli, de unde locuia Alexandru, sunt și ei înmărmuriți de gestul copilului, care era mereu vesel și fericit.

Un tânăr de 19 de ani s-a sinucis în Ploiești, după ce a fost amenințat

Un tânăr de 19 de ani s-a sinucis în Ploiești, după ce a fost amenințat

Surse din anchetă au declarat pentru livetext.ro că acesta ar fi fost amenințat de o persoană care-l teroriza psihic. Informația încă nu este confirmată. Din păcate gestul necugetat a fost făcut într-un moment în care nimeni nu era în preajma lui, iar când mama s-a l-a găsit, era prea târziu.

Manevrele de resuscitare nu au avut efect, iar acesta a fost transportat la spital pentru a-i face autopsia.

Pe rețelele de socializare curg mesajele din partea prietenilor săi care regretă gestul făcut de Alexandru și-l plâng, scrie livetext.ro.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top