Connect with us
Arad: O femeie a murit în spital, dar rudele nu au fost anunțate

Locale

Arad: O femeie a murit în spital, dar rudele nu au fost anunțate

O femeie a murit în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, iar rudele au aflat după două zile. Femeia era internată în urma unui incendiu, însă i s-au făcut și teste pentru coronavirus.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că rudele unei femei nu au fost anunțate la timp despre decesul acesteia, iar trupul neînsuflețit este încă la morga spitalului.

„Rudele femeii internate pe secția ATI 2 au susținut că aceasta a fost internată în martie cu răni provocate de un incendiu, iar starea sa a început să se deterioreze în ultima perioadă. La mijlocul săptămânii trecute pacienta a fost testată pentru coronavirus, dar rezultatul nu a venit. În noaptea de duminică spre luni aceasta a decedat, iar rudele nu au aflat despre deces decât marți”, au spus sursele.

Sursele citate spun că trupul neînsuflețit al femeii urmează să fie trimis la IML pentru necropsie, având în vedere circumstanțele internării, rănile provocate de incendiu, și ale decesului, iar abia ulterior va fi dat familiei pentru înmormântare.

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad a început o anchetă internă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că se va verifica ce s-a întâmplat cu exactitate în acest caz.

„A fost declanșată o anchetă internă la nivelul SCJU Arad în cazul unei paciente internate în unitatea noastră care a decedat în noaptea de duminică spre luni. Se verifică ce s-a întâmplat exact în acest caz”, a spus Roz.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top