Connect with us
Focuri de armă în București. Un bărbat a tras într-un tramvai cu pasageri

Locale

Focuri de armă în București. Un bărbat a tras într-un tramvai cu pasageri

Incident de proporții în București. O împușcătură a fost trasă într-un tramvai din Capitală, de pe linia 7, care se deplasa pe Şoseaua Viilor, către Şoseaua Progresului din Capitală. Incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 10:00. În respectivul tramvai se aflau călători.

Împușcături în București

O tragedie a fost la un pas să se întâmple azi. Un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcţia unui tramvai. Un proiectil a intrat pe un geam şi a ieşit pe geamul din partea opus. În tramvai se aflau și pasageri, însă nimeni nu a fost rănit, conform primelor informații oferite de Poliția Română printr-un comunicat.

Împuşcăturile au fost raportate prin apel la 112. Mai multe echipaje de poliţie au sosit la faţa locului după incident și a fost demarată o anchetă, conform digi24.

„În această dimineaţă a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Şoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului – traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită. La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea. Cercetările sunt efectuate de Secţia 18 Poliţie, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase”, a comunicat Poliția Capitalei.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top