Connect with us
Manelistul Tavy Puștiu a murit călcat de tren, avea doar 29 de ani, video cu accidentul

Locale

Manelistul Tavy Puștiu a murit călcat de tren, avea doar 29 de ani, video cu accidentul

Celebrul manelist Tavy Puștiu, cunoscut ca artist de muzică de petrecere în special în județul Prahova, a murit ieri după ce a fost călcat de tren. Acesta stătea pe locul din față dreapta și făcea o tranmisiune live pe Facebook. Înainte de impact soția sa a observat trenul care venea spre ei, dar nu a mai apucat să evite accidentul.

Tavy Puștiu a murit la 29 de ani, maneliștii sunt în doliu

Tavy Puștiu era un artist cu carieră în plină ascensiune, acesta cânta ocazional la festivități precum nunțile sau botezuri, dar și la evenimente organizate în special de autoritățile din județul Prahova.

Soția manelistului Puștiu se află internată în stare foarte gravă la Spitalul  Județean din Prahova, iar medicii declară că șansele sale de supraviețuire sunt mici.

Imediat după accident la fața locului au sosit polițiști, echipe de descarcerare și salvări care au acordat primul ajutor. Provocarea cea mai mare a fost ca cei doi să fie scoși din mașina zdrobită de tren. Circulația pe ruta a fost blocată câteva ore, iar în cursul serii de sâmbătă a fost reluată.

Tavy Puștiu colabora cel mai frecvent la „Chef de chef cu lăutarii”, cu artistul  Randu Alberto, alături de care a realizat și o piesă pentru nevasta sa, care acum se află în stare gravă în spital.

În urma cercetărilor făcute la fața locului, s-a constatat că accidentul a fost produs din cauza neatenției șoferului, care nu s-a asigurat la trecerea cu calea ferată, iar asta a rănit-o grav pe șoferiță și l-a omorât imediat pe soțul acesteia Tavy Puștiu.

VIDEO: Accident, o mașină a fost lovit de tren, manelistul Tavy Puștiu a murit pe loc

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top