Connect with us
Toate parcurile din București sunt închise din 28 martie

Locale

Toate parcurile din București sunt închise din 28 martie. Amenda uriașă dacă încalci legea

Parcurile din București, spațiile de joacă, grădinile publice și pădurile din București au fost închise astăzi de primăriile de sector. Astfel, Parcul Herăstrau, Parcul IOR, Parcul Cișmigiu, Parcum Mogoșoaia sau orice alt parc administrat de primăriile din București sunt închise.

Primăria a închis toate parcurile

Parcurile din Bucuresti au fost inchise din 28 martie pe toata durata starii de urgenta

Parcurile din Bucuresti au fost inchise din 28 martie pe toata durata starii de urgenta

Gabriela Firea a declarat la DIGI24, că această decizie a fost luată deoarece cetățenii nu respectau stare de urgență și ieșeau din casă la plimbare prin parcuri sau grădini publice. Astfel, autoritățile au fost obligate să ia această măsură drastică pentru a proteja populația de riscul contaminării cu COVID-19.

Autoritățile transmit și un mesaj celor care dețin parcuri, grădini private sau locuri de joacă amenajate în complexurile rezidențiale sau spații specială să adopte măsura luată de Primăria Capitalei, altfel vor fi direct răspunzători pentru infracțiunea de răspândirea de boli.

Parcurile din București vor fi închise pe toată durata stării de urgență. Poliția, Poliția Locală, Jandarmeria vor verifica atent parcurile din capitală și vor amenda persoanele care încalcă decizia autorităților.

Arafat, către românii din parcuri: „Virusul nu se vede, nu se simte şi nu are gust ca să-l evitaţi”

Raed Arafat face apel la români şi îi sfătuieşte să nu iasă din case, chiar dacă este vreme frumoasă.

„Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati. Acesta se evita numai prin masurile de izolare si distantare sociala.”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Şeful DSU mai spune că bătrânii trebuie protejaţi printr-un comportament responsabil.

Precizările vin după ce, astăzi, oamenii au ieşit din case şi s-au plimbat prin parcuri, au organizat grătare. Poliţiştii şi jandarmii i-au dojenit şi l-au explicat riscurile.

Abonează-te la notificările noastre și urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a fi informat corect de măsurile care se adoptă. În aceasta perioadă exsista un număr mare de decizii luate de autărități, iar noi le publicăm integral fară comentarii, exact în măsura în care au fost transmise.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top