Connect with us
Tragedie în Iași. O fetiță a murit după ce un TIR a intrat în curtea unei case

Locale

Tragedie în Iași. O fetiță a murit după ce un TIR a intrat în curtea unei case

Tragedie în Iași. Două oameni au murit în Bucium, Iași, după ce șoferul unui tir a pierdut controlul volanului și a intrat în curtea unei familii. O fetiță de trei ani a murit pe loc. Micuța se juca în curte cu bunica ei. Imaginile de la fața locului sunt groaznice. Șoferul a murit strivit între cabina tirului și peretele locuinței în care a intrat.

Tragedie în Iași. O fetiță a murit după ce un TIR a intrat în curtea unei case

Tragedie în Iași. O copilă de 3 ani și un bărbat au decedat în urma unui cumplit accident produs astăzi în Bucium, Iași. Primele informații arată că șoferul unui tir cobora pe șosea, iar într-o curbă, containerul s-a desprins de cabină și a rămas în urmă. Șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea pe sensul lui de mers, a rupt două garduri, a traversat o curte și s-a oprit într-o casă.

Șoferul a murit strivit între cabina tirului și peretele casei.

În curtea în care a intrat se afla o fetiță de 3 ani, cu bunica ei. Copila a murit, iar bătrâna a scăpat doar cu câteva zgârieturi provocate de crengile luate înainte de cabina tirului. Femeia a refuzat să meargă la spital.

A fost un accident oribil, desprins din filmele de groază. Imaginile de la fața locului arătă dezastrul lăsat în urmă de mastodontul pierdut de sub control.

Șoferul tirului avea 55 de ani și se îndrepta dinspre Vaslui spre Iași. Polițiștii ieșeni au deschis au dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat de fapt.

Tragedia de astăzi din Bucium a distrus cel puțin două familii. Autoritățile urmează să stabilească dacă șoferul circula cu viteză, însă, oricare ar fi răspunsul, doi oameni au murit și asta nu mai poate fi schimbat.

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top