Connect with us
Medic legist, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: "E moarte cu aspect subit. A murit cu zile"

Știri

Medic legist, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: „E moarte cu aspect subit. A murit cu zile”

Ioan Gyuri Pascu a murit, în această dimineață, din cauza unui stop cardio-respirator, la vârsta de doar 55 de ani. Un cunoscu medic legist, Gheorghe Alexandrescu, a declarat pentru ziarulring.ro, că actorul este posibil să fi murit cu zile.

„Dacă familia nu protesta, ar fi fost pe muchie. E moarte cu aspect subit, dar are şi antecedentele recente – un traumatism la picior. Aţi văzut că, la un post de televiziune, chiar spunea un prieten de-al muzicianului decedat că artistul ar fi fost la peşte acum vreo 10-14 zile, undeva în zona Buzău, şi ar fi căzut pe mal, de pe o stâncă, şi s-ar fi lovit. Se pare că-l durea foarte rău. Şi el făcea şi acupunctură. Asta s-a spus în media. Avea acel infarct din 2010, dar se zice că n-ar fi fost probleme pe linia asta.

Se pare că i s-ar fi făcut şi un eco-dopler la picior şi nici acolo n-ar fi fost probleme. Mai avea şi diabet. Dar e posibil ca din cauza acelui traumatism, că-l durea foarte rău, la ultimul concert se zice că ar fi stat pe scaun din cauza durerii la picior… Poate familia a avut suspiciuni, poate şi legistul care a mers la caz. Şi a zis să nu fie cumva de la traumatism şi să fi făcut în final un cheag la venele de la picior şi să facă un tromboembolism.

Cam asta este suspiciunea care poate fi rezonabilă la un astfel de traumatism. Şi, dacă este aşa, înseamnă că Gyuri Pascu a murit cu zile. Pentru că trebuia să fie internat, tratat, ştiind că este şi cu inima, şi cu diabetul. Dar el n-a cerut. Dar familia nu trebuia să-l lase.”, a declarat medicul pentru ziarulring.ro.

În martie 2010, după un mariaj ce a durat 17 ani, Ioan Gyuri Pascu şi Dana au semnat desfacerea căsătoriei la Judecătoria sectorului 3. Gyuri Pascu şi scriitoarea Daniela Marin s-au căsătorit în 1993. Şi-au deschis împreună prima casă de discuri independenţă din ţară, “Import Service Tempo”, iar din banii câştigaţi şi-au ridicat o vilă cochetă estimată la 350.000 de euro. După divorţ, artistul a decis să se mute cu chirie, lăsând vila pe mâinile fiicei şi ale fostei sale soţii.

„Am greşit mult, aş schimba chiar chestia asta cu posesivitatea. O controlam fără să-mi dau seama cu telefoane şi aş fi vrut o comunicare mai deschisă când erau momentele de criză„, declara actorul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top