Connect with us
Noi detalii despre moartea lui Ion Theodorescu

Știri

Noi detalii despre moartea lui Ion Theodorescu

Fostul ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, a primit o veste cumplită în această seară. Fiul academicianului, Ion Theodorescu, a fost găsit mort în propria locuinţă. Echipajul medical care a ajuns la faţa locului a constatat decesul. Acesta murise de câteva ore bune, conform news.ro.

Fiul lui Răzvan Theodorescu şi-a sunat ieri prietenii susţinând că i se părea că l-a muşcat un şarpe. Cea care l-a găsit mort pe fiul academicianului este chiar menajera din Corbeni. Potrivit unor surse din Serviciul de Ambulanţă Argeş, apelul la 112 a fost dat în jurul orei 17 şi 20 de minute, astăzi. Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul, mai scrie news.ro.

Fiul fostului ministru Răzvan Theodorescu a fost găsit mort în propria locuinţă

Dosar penal în cazul asistentei care a murit de epuizare la Sibiu

Cadrele medicale presupun că Vladimir Theodorescu murise cu câteva ore înainte sau chiar în timpul nopţii, având în vedere semnele de moarte avansată, respectiv rigiditatea şi paloarea.

Aceleaşi surse susţin că, în cursul zilei de duminică, Vladimir Theodorescu, în vârstă de 43 de ani, ar fi sunat un prieten spunându-i ca a fost pe munte şi că crede ca l-a muşcat un sarpe.

Nici în cursul zilei de duminică, şi nici în noaptea de duminică spre luni bărbatul nu a sunat la 112 pentru a cere ajutor medical. În urma necropsiei, urmează să fie stabilită cu certitudine cauza decesului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top