Connect with us
Un produs foarte consumat a fost interzis! Returnați-l de urgență dacă l-ați cumpărat

Sanatate

Un produs foarte consumat a fost interzis! Returnați-l de urgență dacă l-ați cumpărat

În ultima perioadă, tot mai multe alimente au fost scoase de pe piață pentru că s-au dovedit a fi foarte nocive pentru sănătatea oamenilor. Din acest motiv, specialiștii au decis ca acestea să nu mai poată fi cumpărate de nimeni, pentru a evita orice pericol, deși fac parte din meniul nostru destul de des. Un aliment a căruia rechemare s-a decis azi este ciocolata neagră cu portocale, produsă de Auchan. Care este motivul pentru care a fost interzisă.

De ce a fost interzis acest produs

Auchan România a anunțat azi, 21 noiembrie, că ciocolata amăruie, marcă proprie, cu aromă de portocală, a fost scoasă de la vânzare. Se pare că în compoziția acestui produs au fost identificate urme de lapte, alergen nedeclarat pe etichetă.

Astfel, aceste produse vor fi scoase de la comercializare. În plus, Auchan a comunicat faptul că unele produse au fost vândute înainte de a veni rezultatul acestei investigații. Așadar, roagă toți clienții care dețin această ciocolată, să nu o consume și să o aducă înapoi la magazin. Aici, vor primi înapoi costul acestui produs, indiferent de lot și data de expirare a acesteia.

Denumirea exactă a produsului: 3245678046760 Auchan – Ciocolată neagră cu coajă de portocală

Pentru orice informații suplimentare, puteți contacta următorul număr de apel, conform informațiilor oferite de Auchan România într-un document oficial:

Serviciul Clienți Auchan – Număr de tel 021/9141, Adresa de e-mail contact@auchan.ro

Un alt aliment care a fost scos de pe piață este pâinea neambalată. Având în vedere că situația provocată de pandemie este una dificilă, iar pe pâine virusul rezistă chiar și trei ore, autoritățile au decis că acest produs trebuie să fie interzis. Autoritățile fac tot ce pot pentru a se asigura că reduc riscul de infectare cu noul virus al momentului.

De altfel, unele dintre cele mai nocive alimente, dar pe care le consumăm destul de des, sunt margarina, produsele semipreparate, de patiserie, chipsurile, supa la plic sau pop-cornul la microunde. Și acestea ar putea fi interzise de anul următor, după ce proiectul senatorului USR Adrian Wiener, medic de profesie, a fost aprobat și urmează să intre în vigoare. Acesta a înaintat acest proiect cu scopul de a limita consumul de acizi grași trans, pe care îi regăsim în cantități mari în astfel de alimente.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top