Connect with us
Monica Pop face lumină în cazul morții lui Bogdan Stanoevici. De ce a decedat actorul

Sanatate

Monica Pop face lumină în cazul morții lui Bogdan Stanoevici. De ce a decedat actorul

România a fost zbuciumată de pierderea marelui actor Bogdan Stanoevici. După plecarea dintre noi a acestuia, au început să apară și tot felul de ipoteze, conform cărora actorul ar fi murit din alte cauze, nu din vina coronavirusului, cu care s-a luptat din greu. Medicul oftalmolog, Monica Pop, intervine și face lumină în acest caz.

Monica Pop explică de ce a murit Stanoevici

Monica Pop este unul dintre cei mai renumiți medici din țara noastră, care intervine ori de câte ori este nevoie de lămuriri. La fel procedează și acum, după moartea actorului Bogdan Stanoevici. Deși unele voci au ieșit public și au spus că moartea nu i-ar fi fost provocată de noul virus al momentului, ci de alte complicații, Monica Pop asigură că acesta a fost mitivul, nu infecțiile despre care se tot vorbește.

Bogdan ar fi avut o infecție digestivă, de care s-ar fi vindecat de mult timp. Acesta scăpase și de coronavirus, însă acest virus a lăsat urmări grave. Plămânii lui au fost complet distruși. Deși medicii au făcut tot ce le-a stat în putință și au apelat la cele mai bune tratament, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de 62 de ani.

„Bogdan s-a stins din cauza complicațiilor produse de forma foarte gravă de Covid! Nu de altceva! Greșesc cei care spun, din rea-voință, că Bogdan s-a stins în urma unei infecții de spital! Nici vorbă! A avut una digestivă la început, dar s-a vindecat! Spun așa cei care neagă boala și metodele profilactice!

Se negativase și la Covid de o lună dar boala a produs sechele pulmonare grave. Medicii anesteziști și nu numai au făcut imposibilul pentru a-l salva! Însă, nu e posibil întotdeauna, din păcate!”, a scris medicul pe Facebook.

Diana Șoșoacă, parlamentar AUR, acuză că prietenul ei, Bogdan, a contractat o infecție din spital, ceea ce i-a adus moartea. Mai mult, ea spune că medicii nu și-au dat interesunl așa cum ar fi trebuit, motiv pentru care actorul nu a mai putut fi salvat.

Și fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că microbii din spital l-au omorât pe Bogdan. El spune despre actor că ar fi fost o persoană hotărâtă să lupte, care a învins virusul, dar care nu a fost tratată corespunzător.

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de Covid, dar l-a învins! Ziceți adevărul, nu mințiți! Nu vă bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa până în ultima secund! Dumnezeu să te aibă în pază, Bogdan.”, scrie pe Facebook Codrin Ștefănescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top