Connect with us
Olivia Steer revine- critică dur decizia autorităților privind vaccinarea: "De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze?"

Sanatate

Olivia Steer revine- critică dur decizia autorităților privind vaccinarea: „De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze?”

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, este cunoscută pentru atitudinea critică împotriva vaccinării. După mai multe apariții TV în cadrul cărora a vorbit despre acest subiect controversat și despre cât e de nociv vaccinul din România, aceasta a fost aspru criticată de oameni, printre care și multe persoane publice. De curând, ea a reacționat din nou la acest subiect, după ce premierul Ludovic Orban a declarat că în toamnă va avea loc o vaccinare la scară largă.

Olivia Steer revine- critică dur decizia autorităților privind vaccinarea: „De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze?”

Premierul Ludovic Orban a declarat că susține cu tărie vaccinarea și  în toamnă se urmărește achiziția a 3-4 milioane de vaccinuri în vederea unei administrări la scară largă. În plus, Rafila susține că din toamnă este așteptat un nou val de infectări, ceea ce face necesară achiziționarea milioanelor de doze de vaccin. În acest context, Olivia Steer a criticat dur decizia autorităților de a supune oamenii acestui proces. În plus, nu înțelege de ce oamenii se lasă influențați și acceptă aceste măsuri impuse de oamenii legii, având în vedere că acest vaccin ar produce chiar el coronavirusul. A publicat și un studiu care ar dovedi acest fapt.

„Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2.”, scrie Olivia Steer pe o rețea de socializare.

Premierul a precizat că vrea să încurajeze oamenii în demersul vaccinării și urmărește chiar să deruleze campanii de promovare a acestei acțiuni. În plus, îi critică pe cei care nu susțin vaccinarea, acuzând că participă în acest fel la dezinformarea populației. El crede că aceasta alternativă îi va ajuta. De exemplu, atunci când un om vaccinat antigripal va prezenta simptome, va fi evident că a contractat coronavirusul.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top