Connect with us

Știri

SIMONA HALEP, prinsa in off-said! A fost nevoita sa raspunda la aceasta intrebare!

Simona Halep a fost nevoita sa raspunda la o intrebare delicata, mai ales acum dupa eliminarea din primul tur de la Madrid Open. Presa spaniola a intrebat-o pe tenismena romanca ce va face in continuare dupa Madrid si a rugat-o sa alcatuiasca lista celor mai bune jucatoare de tenis din lume.

Daca la prima intrebare a raspuns usor, dezvaluind ceea ce cu totii stiam, si anume ca se pregateste pentru Turneul de la Roma, ce debuteaza saptamana viitoare, Simona Halep a avut o mica ezitare in momentul in care a trebuit sa ofere numele preferatelor sale.

CITESTE SI: HALEP, EXCLUSA DIN ACEST CLASAMENT

„Wow! E o intrebare delicata! Cea mai buna ar fi Sharapova deoarece joaca foarte bine de cateva sezoane pe zgura si este campioana la Roland Garros. Carla Suarez, de asemenea, deoarece are un joc grozav. Si, bineinteles, Serena Williams, care este periculoasa peste tot”, a spus Simona Halep, scrie realitatea.net citand ziare.com.

Fostul presedinte al Romaniei a avut de adresat cateva cuvinte emotionante pentru Simona Halep, intr-o postare publica. Vezi aici ce crede Traian Basescu despre esecul romancei de la Madrid.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top