Connect with us
Prof. Streinu-Cercel a dezvăluit când este posibil să ne întoarcem la o viață normală

Social

Avertisment teribil al doctorului Adrian Streinu-Cercel: Dacă nu vom lua măsuri, România va fi ca Italia

Adrian Streinu-Cercel anunță că greul pentru România încă nu a venit, în epidemia cu coronavirusul. Șeful Institutului Matei Balș a declarat, miercuri seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că următoarele 4 luni vor fi foarte dificile, iar în toamnă va izbucni un nou val epidemic.

Cercel a precizat că „dacă românii nu vor înțelege că nu trebuie să mai iasă din casă, Guvernul va da legi prin care va fi interzisă deplasarea”. Totodată, doctorul a anunțat că vârful epidemiei va fi după Paști.

„Suntem pregătiți, lumea este cu arma la picior”

”Este mediu, rata de multiplicare de 1,2. Noi ne așteptăm la mai rău, dar este bine. Avem doar 2-3 pacienți la terapia intensivă. Ceea ce este mai greu pentru noi este întoarcerea românilor din Italia, Franța, Spania, Marea Britanie. Dacă ne uităm la Italia, trebuie să ne punem semne de întrebare. Suntem pregătiți, lumea este cu arma la picior”, atrage atenţia managerul Institutului Matei Balș.

„Dacă lumea nu înțelege că nu trebuie să circule de la unul la altul, închidem tot. Dăm shut-down. Primul val va fi după Paști. Sistemul este un sistem dromader. Acum suntem la capul cămilei.

Urmează o perioadă de acalmie, de incubație, cu românii veniți din străinătate, care ne aduc noi cazuri. Apoi urmează cocoașa propriu-zisă a dromaderului, care ne va pune probleme.”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

„Urmează 4 luni grele pentru România, este un termen realist spre optimist. Nu se mai poate pleca în concediu, va urma un nou val, care va fi în toamnă. Dacă nu vom lua măsuri, România va fi ca Italia”, avertizează medicul.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. Dreptatea

    2020-03-18T23:13:10+02:00 at 23:13

    De ce le m-ai dați drumul la cărăuși de covid ,, ziceți vreți sa omorâți întreaga tara pentru niste nenorociți ,care daca se elimina virusul ,se întorc de unde au plecat ,in prima secundă ,lor nu le pasa de o sa moara toată tara rușine blestemați de guvernanti!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Social

To Top