Connect with us
McDonald's Romania schimbarea majoră care i-a iritat pe clienți. „E absurd ce cer”

Social

McDonald’s Romania schimbarea majoră care i-a iritat pe clienți. „E absurd ce cer”

Rețeaua de restaurante McDonald’s din România a început din acest weekend să se alinieze la regulile grupului care deține brandul și anume nu mai oferă paie pentru sucurile comandate la meniu, separat decât contra cost. Dacă până acum acestea erau încluse în prețul meniului comandat, paiele fiind din plastic sunt un mijloc de poluare a mediuluil. Clienții restaurantului fast food se declară extrem de de numulțumiți și spun că paharele sunt atât de instabile încât nu poți consuma băturile comandate.

Fară paie la McDonald’s! „Renunță la pai, susține natura”

Încercarea McDonald’s de a nu mai oferi paiele de plastic gratuit la achiziționarea băuturilor răcoritoare,  prin sloganul „Renunță la pai, susține natura”, etichetă ce este amplasată pe capacul paharului de suc, enervează clienții, aceștia pot cere pai dar trebuie să achite 50 de bani, suplimentar față de meniul comandat.

Întrebat de un reporter HUFF, un client al rețelei de fast food răspunde:

Lantul de restaurante McDonald's nu mai ofera paie la sucuri

Lantul de restaurante McDonald’s nu mai ofera paie la sucuri

„Nu consider că este ok ce fac ei. Am înțeles că trebuie să protejăm mediul, dar alte companii au găsit soluții mai bune pentru clienții lor. Așa dacă mă pun să plătesc sau nu îmi dau deloc paie, cum beau cu paharele lor? Se înmoaie de la lichid. Sau dacă beau cât sunt la volan? Ar trebui să găsească o altă soluție”, a declarat clientul.

Rețeaua de restaurante McDonald’s internațională aplica deja de mai bine de 1 an această practică și le cere clienților să înțeleagă că natura are nevoie de ajutor. Răutăcioșii spun că dacă tot e vorba de natura, ar trebui ca și capacele paharelor să fie din material reciclabil, nu doar renunțarea la paie va salva natura.

Vezi și: McDonald’s, anunţ fără precedent: „Nu mai servim PUI”

Până una alta cel puțin în România, unele restaurante încă mai oferă paie clienților pentru că angajații preferă să facă acest lucru, deși rețeua McDonald’s interzice cu desăvârșire distribuirea lor fara taxa de mediu, penrtu a evita disputele cu clienții care nu înțeleg deocmadată decizia companiei și nu sunt deloc împresionați de „salvarea naturii”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top