Connect with us
Saloanele de înfrumuseţare se pregătesc pentru redeschidere. Măsuri de protecţie

Social

Saloanele de înfrumuseţare se pregătesc pentru redeschidere. Măsuri de protecţie

După ultimele informații oferite de autorități, patronii saloanelor de înfrumusețare au toate șansele să își redeschisă afacerile după 15 mai. Vor fi implementate măsuri de protecție atât pentru angajații saloanelor, cât și pentru clienți. Iată ce îi așteaptă pe toți cei care vor trece pragul saloanelor de înfrumusețare după ridicarea stării de urgență!

Saloanele de înfrumuseţare se pregătesc pentru redeschidere. Măsuri de protecţie

După piederi de zeci de mii de euro şi 30 de angajaţi în şomaj tehnic, Angelina Cozma, proprietara unui salon, abia aşteaptă să primească din nou clienţi. Ea consideră că instrustria în care actviează este pregătită de un nou start din a doua jumătate a lunii mai.

„Mediul de afaceri în domeniul de beauty cu siguranţă este pregătit să intre şi să se reinventeze într-o nouă formă, chiar şi începând cu data de 16 mai”, a spus Angelina Cozma.

Pentru a împiedica evoluția epidemiei de coronavirus, angajații, dar și clienții, vor fi protejați cu măști și chiar costume de unică folosință.

„În primul rând vom apela la măşti profesionale cum sunt cele N95, în al doilea, vom miza pe tot ceea ce înseamnă aparatură de dezinfecţie în mediul ambiant, cu ozon şi ultraviolete… costum de unică folosinţă şi, dacă va fi nevoie, cu siguranţă vom utiliza şi viziere”, a declarat aceasta.

Saloanele de înfrumusețare aşteaptă acum anunţul oficial de la Guvern, pentru a şti ce măsuri de siguranţă ar trebui să ia pentru a reporni afacerile și a intra pe un făgaș cât de cât normal. Cu siguranță sunt foarte mulți români care așteaptă cu nerăbdare acest pas.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top