Mugur Mihăiescu – câștigătorul Masked Singer. Cum a ținut secretul: “Nu le-am spus nimic, pentru că nu lipseam de acasă”

31.10.2020
Mugur Mihăiescu – câștigătorul Masked Singer. Cum a ținut secretul: “Nu le-am spus nimic, pentru că nu lipseam de acasă”

Mugur Mihăiescu și personalul său, Corbul, au câștigat prima ediție a show-ului Masked Singer România. Actorul a reușit să șocheze pe toată lumea când și-a scos masca. Nimeni nu a ghicit cine se ascunde în spatele costumului impresionant. În finala Masked Singer au ajuns patru vedete.

Mugur Mihăiescu – corbul de la Masked Singer România

Mugur Mihăiescu a fost vedeta din spatele măștii de corb de la Masked Singer România. Vineri, 30 octombrie, a avut loc finala show-ului, în care s-au duelat patru vedete. Cel mai secretos personaj a reușit să câștige concursul.
Marea demascare Masked Singer România a adus o mulțime de surprize pentru fanii emisiunii. Ultimele patru măști și-au arătat adevărata identitate, iar în urma votului venit din partea detectivilor și publicului, Corbul a câștigat primul sezon show-ului de televiziune.

După ce Leoaica şi Panda au fost demascaţi, lupta s-a dat între Corb şi Căpcăun, iar marele câştigător al primului sezon al emisiunii a fost Corbul – Mugur Mihăiescu.

”M-am imaginat direct la mine, la țară, la Sadova, unde mă jucam ca nebunul pe dealurile alea. A fost ca o întoarcere în timp. Dacă m-ați pune acum să mai stau încă zece zile pe papainoagele astea, aș sta cu plăcere. Nu am eu cea mai bună voce din lume, pentru că acesta nu e un concurs de talente, e un concurs de nebunie, iar dacă voi ați ales nebunul de mine în seara asta, eu vă mulțumesc din suflet”, a spus Mugur Mihăescu, imediat după demascare.

Într-un interviu pentru Click!, Mugur Mihăiescu a declarat că participarea la această emisiune a fost o adevărată provocare pentru el. Actorul a spus că a reușit să țină totul secret, chiar și față de soția lui, care nu a știu de participarea lui la această emisiune.

I-a plăcut mult toată această provocare și a spus că era pregătit să să dueleze cu toate măștile din lume.

 

 

Articolul continua dupa publicitate