Connect with us
Românii au talent: Ema Stoian a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu. Al doilea Buton Auriu din sezon

Românii au talent

Românii au talent: Ema Stoian a primit Golden Buzz de la Andra. Al doilea Buton Auriu din sezon

Andra a dat un nou Golden Buzz la Românii au talent, ediția din 22 februarie 2019. Numărul care l-a impresionat pe Moisescu l-a făcut să apese butonul auriu.

Ema Stoian a primit Golden Buzz la Românii au talent

Talentul său unic, care l-a lăsat fără cuvinte pe Andi Moisescu. „Nu știam ce cuvinte să aleg și atunci m-am gâdit să apăs butonul auriu”, a spus Andi Moisescu după numărul concurentei. Ema Stoian l-a cucerit pe Andi Moisescu.

Andra a apăsat butonul auriu!

Ana Maria Pantaze prima care a luat Golden Buzz / Butonul Auriu

Prima ediție, a adus și primul Golden Buzz din sezonul 9 al emisiunii. Ana Maria Pantaze a primit butonul auriu de la Mihai Petre, care a fost impresionat de talentul său muzical.

Regulamentul emisiunii cu privire la Butonul Auriu

Romanii au talent GOLDEN BUZZ

Butonul auriu poate fi apăsat o singură dată într-un sezon al emisiunii de fiecare jurat. Acesta trimite concurentul direct în semifinalele show-ului, fară să mai fie necesar să treacă de etapa de post preselecții.

În ediția din 2019 a emisiunii Românii au talent se vor acorda 4 Golden Buzz-uri, din care mai sunt de acordat două. Andra și Florin Călinescu încă n-au apelat în preselecții la butonul magic.

Lider de audiență de 9 ani

Show-ul de talente de la Pro TV este lider incontestabil de audiență de 9 ani. Fiecare ediție este urmărită în medie de peste 2.7 milioane de români, care situează Pro TV pe primul loc în audiențe

Show-ul este cea mai urmărită emisiune din istoria televiziunii din România. Formatul „Got Talent” este internațional și difuzat în zeci de țări unde a făcut istorie.

Jurații emisiunii sunt: Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu. Prezentatorii show-ului sunt Pavel Baroș și Smiley.

VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. Nana

    2019-02-23T08:42:44+02:00 at 8:42

    Un puii mei, daca postati, postati videoul intreg cu numarul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top