Connect with us
Românii au talent, episodul 5, sezonul 9 Pro TV LIVE Al treilea Golden Buzz

Românii au talent

Românii au talent, episodul 5, sezonul 9 Pro TV LIVE Al treilea Golden Buzz 8 martie 2019

Românii au talent, 8 martie 2019, sezonul 9, episodul 5. Astăzi de la ora 20:30 pe Pro TV puteți vedea live al cincelea episod din preselecțiile show-ului de talente. Emisiunea este transmisă și online live stream și live text foto și video mai jos. Vezi și galeria foto. Reluarea show-ului este sâmbătă, 9 martie, de la ora 16:00.

Românii au talent Live 8 martie – Golden Buzz

Huff.ro vă ține la curent cu tot ce se întâmplă la Românii au talent ca în fiecare vineri. Aici vezi pentru prima data toate numerele în format live text, foto și video. Vezi mai jos toate noutățile. Articolul se actualizează continuu începând cu ora, dacă nu vezi actualizările APASĂ AICI sau dă refresh la pagină.

23:30 –  Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy Golden Buzz la Românii au talent

Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy Golden Buzz

23:15Vicktoria și Celina din Acro Duo

23:09 – Nicolae Știucă

Nicole Știucă

Nicole Știucă

23:05 – Alexandra Căpitănescu are 15 ani și este elevă.

VIDEO: Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănes

Alexandra Căpitănes

22:48 – Ion Dodon vine din Chișinău și este artist. Dodon are 27 de ani și este artist vocal. Urmează Golden Buzz.

VIDEO Ion Dodon

Ion Dodon vine din Chișinău

Ion Dodon vine din Chișinău

22:38 – Alina Crăciun belly dance, spune că este una din cele mai bune dansatoare de acest tip din Constanța. Momentul nu i-a făcut pe jurați să fie impresionați s-au dat 4 X-uri și, desigur, s-au declanșat conflictele celebre între Petre și Călinescu.

VIDEO Belly Dance pe muzică rock.


22:24 – Jaan Roose a urcat pe scenă cu un număr de acrobație de circ.

VIDEo Jaan Roose acrobații


Jaan Roose

Jaan Roose

22:14 – Alexander Shtifanov vine din Rusisia și este prieten cu Valentin Luca. Va face un show în bar. Alexander a câștigat campionatul mondial de trei ori până în prezent.

VIDEO Alexander Shtifanov

Alexander Shtifanov

Alexander Shtifanov

22:09 – Sălăgean Andrei „Dacă pleci” melodie interpretată de la trupa Cargo.

VIDEO Sălăgean Andrei Cargo

Sălăgean Andrei „Dacă pleci” melodie interpretată de la trupa Cargo

22:03 – Ioana Stănescu lucrează la o companie multi națională, are 30 de ani și a venit la Românii au talent.

Alesia Călin „Ave Maria”

21:45 – Este în clasa I-a și a venit pe scenă să cânte pentru Andra. Cea mică speră să o impresioneze pe artistă. Alesia Călin a cântat Ave Maria. Posibil Golden Buzz de la Moisescu. Alesia Călin „Ave Maria” la doar 7 ani. Românii au talent. Moment Dumnezeiesc!

21:35 – Strecopîtov Cristina, prima femeie magician din România.


Strecopîtov Cristina, prima femeie magician din România

21:33 – Imaginarium un număr de dans combinat cu magie.

Imaginarium un număr de dans combinat cu magie

21:13 – Cucu Mădălina are 18 ani și este din București. A trecut prin clipe grele a suferit o operație și a fost nevoie să râmână fara un ligament. „Am venit să vă spun o poveste. Vreau doar să vă plac!”

21:10 – Cristina Petrescu exerciții de râs. Terapie de râs la Românii au talent

20:59 – LUDOVIC FILTNER a urcat pe scenă cu o piesă emoționantă dedicată mamei sale are 21 de ani și este din Satu Mare.

20:46 – Dăcă dansul cu fundul nu i-a convins pe cei patru jurați. Poate The Champions, trupă în care este si Remus Boroiu îi va convinge. Remus Boroiu cu The Champions la Românii au talent VIDEO

Remus Boroiu The Champions

Remus Boroiu The Champions

20:37 – Grup Folk Trotter un profesor de chitară și de matematică pe scenă.

Grup Folk Trotter un profesor de chitară și de matematică pe scenă.

Grup Folk Trotter un profesor de chitară și de matematică pe scenă.

20:30 – Românii au talent a început. Show-ul a fost deschis de un ansamblu de copii. Vă reamintim că astăzi se va acorda un nou buton auriu de către Andi Moisescu. Imagini mai multe în galeria foto. Ansamblul Ciocârlia a plecat în etapa umătoare cu trei de „DA” și un NU de la Florin Călinescu.

Golden Buzz Românii au talent

Dacă ediția din 1 martie nu a fost una foarte spectaculoasă, sursele noastre spun că astăzi vom avea numere deosebite și chiar un Golden Buzz.

Juriul emisiunii

Componența juriului este aceeași, noutatea sezonului 9 este Mihai Petre care s-a reîntors. Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu sunt cei 4 jurați care decid soarta concurenților care urcă pe scenă.

Pro TV înregistrează în fiecare zi de vineri audiențe record. Săptămâna trecută show-ul a fost urmărit de peste 3.6 milioane de oameni, plasând postul pe primul loc în Audiențe.

Regula Golden Buzz / Butonul Auriu

Golden Buzz sau Butonul auriu se apasă o singură dată pe sezon, de fiecare membru al juriului Românii au talent. Până acum au fost acordate doua, urmând ca al treilea să fie acordat în acestă seară de Andi Moisescu.

Românii au talent 8 martie. ”Mi se pare că ești prea exigent. Tu faci cum crezi... Uite, îți dau și o napolitană, să te îndulcesc un pic, că prea îi iei pe toți la ceartă.”

Românii au talent 8 martie. ”Mi se pare că ești prea exigent. Tu faci cum crezi… Uite, îți dau și o napolitană, să te îndulcesc un pic, că prea îi iei pe toți la ceartă.”

Vinerea aceasta, jurații au și discuții în contradictoriu referitoare la unele dintre numerele aduse în cea de-a cincea ediție a celui mai tare show de divertiment. ”Mi se pare că ești prea exigent. Tu faci cum crezi… Uite, îți dau și o napolitană, să te îndulcesc un pic, că prea îi iei pe toți la ceartă.”, îi spune Andra lui Mihai, după ce acesta jurizează destul de dur un moment de pe scenă. Despre ce reprezentație este vorba și cine este concurentul, vedem mâine, de la 20:30.

Unul dintre participanții sezonului #9suprem a lucrat cu Madonna și a antrenat-o pe celebra artistă să facă slackline în show-urile sale. Vineri, acesta va aduce la Românii au talent un moment spectaculos, plin de adrenalină și energie, care-i va lăsa pe toți fără cuvinte și va ridica publicul în picioare. ”Sunt impresionat de ceea ce ai făcut și mai ales de faptul că ți-ai sincronizat perfect mișcările cu muzica. Sunt fericit că ești aici, la Românii au talent!”, îi spune Mihai Petre, iar Andi va continua, uimit de numărul văzut pe scenă: ”Suntem extrem de norocoși că te avem aici. Îți mulțumesc tare mult că ai venit.”.

Arhivă Românii au talent

Episodul 1 | Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top