Connect with us
Prima profeție a Babei Vanga, dezvăluită abia acum! Cui i-a prezis moartea!

Știri

Prima profeție a Babei Vanga, dezvăluită abia acum! Cui i-a prezis moartea!

Baba Vanga este cea mai cunoscută clarvăzătoare a Europei.

Femeia care a prevăzut căderea Turnurilor Gemene și o serie de conflicte militare, clarvăzătoarea care a vorbit pentru prima oară despre moartea soților Ceaușescu și căderea comunismului în Europa a lăsat moștenire o serie de profeții terifiante.

Parapsihologul Alina Albert a dezvăluit mai multe aspecte interesante din viața Vangăi, dar și prima profeție a acesteia.

„Se spune că Baba Vanga a fost lovită de trăsnet când avea doar 12 ani. Țăranii din satul ei au frecat-o cu nisip pe ochi, crezând că astfel se va vindeca. Țăranii au aplicat această credință veche.

O altă poveste spune că a fost găsită cu ochii lipiți de nisip și de țărână. La vârsta de 19 ani și-a pierdut definitiv vederea.

Prima previziune de răsunet pe care Vanga a făcut-o a fost cea legată de moartea tatălui ei. A fost prima ei premoniție.

Baba Vanga avea înclinații spre ezoterism, cunoștea foarte bine plantele. A prezis cu exactitate data și ora morții tatălui ei. Omul a murit exact când a spus Vanga (Evangelia pe numele ei).

A fost o previziune cu caracter tragic și nu a fost prima. O altă previziune, legată tot de familia ei se referă la fratele Vasili. I-a prezis moartea la vârsta de 23 de ani. S-a rugat de frații ei să nu plece pe front în Al Doilea Război Mondial.

Vanga avea această calitate să plesnească omul în față cu destinul, fără să menajeze. Pe 8 octombrie, exact când fratele ei împlinea 23 de ani, a fost capturat și împușcat pe front.

Se spune că oamenii care au calități nu-și pot vedea singuri soarta. Vanga a contrazis această teorie.

Cu un an înainte să se căsătorească i-a spus surorii sale că va veni un străin la poarta ei, îmbrăcat în uniformă. Între timp, Vanga a ajuns destul de faimoasă”, a dezvăluit Alina Albert în emisiunea „Voi cu Voicu”.

Citește și: Baba Vanga a dezvăluit metoda prin care să atragi banii și norocul fără să ai bătăi de cap. Iată ce trebuie să faci!

Citește și: Prezicătoarea Baba Vanga avertizează populația. Cadourile care aduc mari necazuri

foto:disclose.tv

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top