Connect with us
Remus Cernea il da in judecata pe Gigi Becali, pentru atac la persoana. Deputatul i-a solicitat acestuia despagubiri de 50.000 de euro.

Știri

Remus Cernea l-a dat pe Gigi Becali in judecata! Ce i-a transmis finantatorul Stelei

Remus Cernea a depus o plangere la Tribunalul Bucuresti contra lui Gigi Becali, acuzandu-l de atac la persoana. Deputatul ii solicita despagubiri de 50.000 de euro finantatorului Stelei.

„Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pe numele domnului George Becali in urma atacurilor extreme pe care le-a formulat la adresa mea in cadrul unor emisiuni. Cred ca pentru societatea romaneasca este nevoie de un efort de cultivare a dialogului, a respectului, a tolerantei si cred ca limbajul Urii nu are ce cauta in discursul public din tara noastra.

De aproape 20 de ani in societatea civila si in mediul politic am aparat drepturile individuale, cauzele unor cetateni, am militat pentru protectia minoritatilor de orice fel. Acum imi voi apara mie insumi drepturile”, a declarat Remus Cernea, dupa ce a depus plangerea la Tribunalul Bucuresti.

Citeste si: Cine este si cum arata sotia lui Gigi Becali FOTO

Citeste si: Nepotul lui Gigi Becali a fost implicat intr-un scandal cu un regizor roman

Deputatul spune ca a solicitat magistratilor ca Becali sa achite cheltuielile de judecata, onorariul avocatului, dar si contravaloarea a unui clip care sa fie difuzat la posturile la care a fost insultat.

Gigi Becali a fost transant la aflarea vestii: ”Ii transmit asa: tot ce misca in tara asta, raul, ramul, mi-e prieten numai mie, iara tie dusman este. Voi castiga procesele in tara mea pentru ca judecatorii sunt romani si ortodocsi si nu va fi niciunul de partea lui. Eu, cand e vorba de Hristos si Sfanta Evanghelie, nu am idei. Eu propovaduiesc Evanghelia asa cum este ea.

Daca este ateu, sa dezbata el idei cu elgibitii (LGBT) lui. Noi sa vedem, cand participa la alegeri, cate persoane il voteaza, ca sa vedem cati homosexuali si LGBT sunt in Romania”, a declarat Becali, la B1 TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top