Connect with us
Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, a afirmat că nu intenționează să candideze la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Alegeri parlamentare

Dragoș Pîslaru, ministrul Muncii, nu candidează la alegerile din decembrie 2016

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a anunţat joi că nu va candida la alegerile parlamentare, ci va rămâne în Guvern până la sfârşitul mandatului, pentru a se ocupa în continuare de reformele din zonele de ocupare, de salarizare şi de asistenţă socială.

„Nu voi participa la aceste alegeri parlamentare, eu am venit ca parte a unui proiect, a unui guvern care şi-a propus un program extrem de ambiţios la Ministerul Muncii. Atât pe zona de ocupare, cât şi pe zona de salarizare şi pe zona de asistenţă socială, am propus reforme de substanţă, nu doar de principii şi gândire profundă instituţională, cât şi legislativă şi zic eu care şi-au şi produs efectele o parte dintre ele. Cred că aceasta este misiunea mea, să mă ocup de aceste probleme, de aceste reforme”, a declarat ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, la Bucra locurilor de muncă petnru absolvenţi care are loc joi la Palatul Copiilor, conform news.ro.

Citește și: Vlad Alexandrescu s-a înscris în USR. Nicușor Dan a anunțat sloganul partidului pentru alegerile din iarnă

Ministrul Dragoş Pîslaru a precizat că va rămâne în Guverrn până la încheierea mandatului, petnru a continua reformele din domeniile care ţin de zona instituţiei pe care o conduce.

„Nu este deloc de şagă că într-un interval atât de scurt am reuşit să recalibrăm comportamentul instituţional pe zona Ministerului Muncii. Şi, vă spuneam, aceasta este misiunea mea, a Guvernului, cred că este firesc să rămân să îmi termin mandatul. Evident, aş încuraja şi voi spera că şi Parlamentul care vine va avea această aplicare şi continuitate, şi voi susţine orice măsură şi politică ce se va duce în direcţia pe care am trasat-o în acest an”, a mai spus Pîslaru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top