Data: 09 Noi. 2016, Ora publicării:11:11

Vladimir Putin l-a felicitat pe Donald Trump, pentru victoria din alegeri

Președintele Vladimir Putin a transmis o telegramă prin care l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria de la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii.

”Putin şi-a exprimat speranţa că vor colabora pentru a restabili relaţiile bilaterale ruso-americane şi pentru a le scoate din starea de criză. De asemenea, acesta doreşte să răspundă împreună la problemele internaţionale presante şi să caute soluţii reale pentru ameninţările la adresa securităţii globale”, se arată într-un comunicat al Kremlinului.

Citește și: Rezultate finale alegeri America: Donald Trump este noul președinte

Citește și: Donald Trump, discurs după câștigarea alegerilor: „Vom reînvia visul american”

Vladimir Putin a susţinut că interesele ambelor state vor fi servite de un dialog constructiv între Moscova şi Washington.

Donald Trump a promis comunităţii internaţionale în discursul de victorie că va menţine relaţiile bilaterale la un nivel ridicat cu toate statele care sunt partenere SUA.

”Ne vom înţelege cu orice naţiune care vrea să se înţeleagă cu noi. Vom avea relaţii bune. Trebuie să reluăm controlul asupra destinului ţării noastre. Vreau să transmit comunităţii internaţionale că ne vom înţelege cu toate statele lumii”, a precizat miliardarul republican.

Donald Trump şi-a exprimat susţinerea în nenumărate rânduri pentru preşedinţia lui Vladimir Putin.

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 09 Noi. 2016
Scris de , în Alegeri SUA
Comentarii
  1. Teodora Stan , 12 noiembrie 2016 la 13:09

    CRIMINALUL PUTIN VREA SA PRIMEASCA O GURA DE AER DE LA AMERICANII ASTFEL RISCA SA ISI UCIDA POPORULPRIN INFOMETARE DAR SE INSEALA