Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Gemeni

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Gemeni

Gemenii trebuie să se concentreze pe adevăratele probleme, chiar dacă o mulțime de fleacuri „le vor scoate peri albi”.

Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie pentru zodia Gemeni anunță tot felul de mici încurcături care le „vor scoate peri albi” nativilor, dar și găsirea unor soluții pentru probleme mai vechi, cu adevărat importante.

Din 3 decembrie, Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni, este în mers retrograd în Săgetător. Iar în prima săptămână cu Mercur retrograd, Gemenii vor avea nevoie de nervi de oțel.

Tot felul de mici încurcături le vor da programul peste cap, iar cele mai multe dintre acestea vor fi provocate de partener, colaboratori, clienți sau prieteni.

Vor fi momente în care Gemenii vor vrea „să plece în munți” și să uite de toate. Dar, important este ca ei să nu facă „din țânțar, armăsar” și să nu lase fleacurile să îi distragă de la adevăratele probleme.

În această săptămână, Gemenii trebuie să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat!

Chiar de luni, 4 decembrie, Gemenii pot rezolva o problemă legată de copii (cel mai probabil, legate de școală), în timp ce mijlocul săptămânii va îndrepta atenția acestora spre relația de cuplu.

Vineri, 8 decembrie, va fi o zi excelentă pentru carieră și promovare și s-ar putea ca Gemenii să primească nu doar laude, ci și bani pentru un proiect din trecut.

Sâmbătă, 9 decembrie, planeta Marte va intra în zodia Scorpion și, până în ianuarie, va aduce mai mult dinamism, mai multă ambiție și mai mult succes în viața profesională a Gemenilor.

Din 9 decembrie, Gemenii vor fructifica, mai rapid, șansele aduse de Marele Benefic Jupiter, aflat tot în Scorpion, din 10 octombrie.

Din 9 decembrie va începe o perioadă cu adevărat norocoasă și pentru Gemenii care își caută un job.

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top