Connect with us
Taur

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Taur

Taurii muncesc mai mult decât colegii lor, dar dacă vor să obțină o mărire de salariu sau o promovare, mai au de așteptat.

Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie pentru zodia Taur anunță succes în carieră, dar și posibile tensiuni la serviciu, din cauza invidiei unor colegi.

Taurii vor avea destulă energie și vor munci mai mult decât cei din jurul lor, dar nu vor mai accepta ca altcineva să își asume meritele. Îi va ajuta în acest sens prezența planetei Marte în Balanță și în casa Profesiei din astrograma lor, până în data de 9 decembrie.

Marte, planeta Acțiunii se va transforma în „planeta Războiului” atunci când Taurii vor trebui să își susțină interesele și să își prezinte rolul avut în succesul echipei.

Din 9 decembrie, Marte se va muta în Scorpion și, până în ianuarie, va dinamiza sectorul Parteneriatelor din astrograma generală a zodiei Taur.

În primele zile ale săptămânii, Taurii care cer o mărire de salariu sau o promovare, nu vor fi refuzați, însă vor primi doar promisiuni sau amânări. Să nu se supere, ci să reia discuția după data de 23 decembrie, când Mercur va reveni la mersul direct în casa Banilor altora din astrograma lor!

Miercuri, 6 decembrie, ajutați de Mercur aflat în casa Banilor, Taurii pot primi o ofertă de muncă de la un fost angajator sau pot lua în calcul reluarea unei colaborări pentru a avea și mai mulți bani pentru sărbători.

Joi sau vineri, Taurii vor primi vești importante legate de sănătatea cuiva din familie, iar sâmbătă, 9 decembrie, vor discuta despre o nouă afacere, un nou proiect sau despre viitorul relației de cuplu.

Sâmbătă, Marte, planeta Acțiunii și a pasiunii va intra în zodia Scorpion și în casa Parteneriatelor din astrograma generală a zodiei Taur.

Până în ianuarie, Marte îi va ajuta pe Tauri să clarifice situații, să ia decizii și să își impună punctul de vedere, dar va provoca și tensiuni, dacă nativii vor deveni intoleranți, impulsivi și excesiv de orgolioși, uitând că ei sunt guvernați de Venus, planeta Iubirii și a armoniei.

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top