Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Leu

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Leu

Leii pot evita problemele cu familia și tensiunile în cuplu doar dacă pun preț pe comunicare. În afaceri, au noroc.

Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie pentru zodia Leu pune accent pe viața sentimentală a nativilor și pe relația acestora cu familia.

În iubire, Leilor ar trebui să le meargă din plin, de vreme ce Venus, planeta Iubirii, s- mutat în casa Iubirii din astrograma lor, în prima zi de decembrie și va rămâne acolo până în prima zi de Crăciun.

Dar, tot în casa Iubirii se află, până în 23 decembrie, Mercur retrograd. Iar Mercur retrograd provoacă tot felul de probleme în domeniile pe care le guvernează (în special comunicare și călătorii).

De aceea, Leii trebuie să acorde o mai mare atenție comunicării cu persoana iubită, dar și cu proprii copii și, în cazul unor călătorii, să verifice cu atenție toate detaliile.

Comunicarea poate avea de suferit și din cauză că, până în 9 decembrie, planeta Marte se va afla în sectorul Comunicării din astrograma Leilor. Dar Marte nu este doar „planeta Războiului”, ci și planeta Acțiunii.

Iar luni, 4 decembrie, Marte îi va motiva pe Lei să discute cu un prieten despre o afacere comună, iar miercuri, să plece în călătorie cu persoana iubită sau, la serviciu, să ceară o mărire de salariu.

Joi, 7 decembrie, va fi o zi excelentă pentru Leii îndrăgostiți, dar și pentru cei aflați în căutarea iubirii.

Vineri, 7 decembrie, va fi, de asemenea, o zi favorabilă iubirii, dar Saturn, planeta Responsabilității, va pune accent pe responsabilitățile nativilor Leu față de persoana iubită sau față de copii și va aduce vești sau noutăți importante în acest sens.

În ziua de sâmbătă, 9 decembrie, planeta Marte va intra în zodia Scorpion și, până în ianuarie, va influența sectorul Casei și Familiei din astrograma Leilor.

Aceștia se pot muta în casă nouă (bine ar fi să se mute după 23 decembrie), pot vinde sau cumpăra un imobil sau pot lua în calcul o afacere în acest domeniu.

În ceea ce privește relațiile cu familia, Leii trebuie să evite tensiunile!

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top