Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - PEȘTI

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Pești

Peștii reușesc să își facă timp și pentru familie, și pentru prieteni și pentru carieră. Au un talent extraordinar de a-si administra timpul și energia!

Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie pentru zodia Pești anunță succes în carieră, admiratori printre colegi și chiar o poveste de iubire la serviciu, dar și călătorii pe care nativii, se hotărăsc, în sfârșit să le facă sau pentru care au, în sfârșit banii necesari.

Săptămâna începe cu „agitație” la serviciu, cu multe telefoane, mesaje și întâlniri, dar și cu încurcături provocate de Mercur retrograd, aflat în casa Carierei din astrograma Peștilor.

Stress-ul de la serviciu va afecta și atmosfera din familie, iar dacă Peștii vor aduce în discuție și lista de cumpărături pentru sărbători sau alte chestiuni financiare, tensiunile se vor amplifica.

Marți, 5 decembrie, sensibilitatea Peștilor va fi „la cote maxime”, pentru că Luna va ajunge în casa Iubirii din astrograma lor, unde va rămâne și în ziua de 6 decembrie.

Dar miercuri, Peștii vor avea de ales între a onora o invitație primită de la un prieten și a petrece o seară romantică alături de partener. Probabil le vor alege pe amândouă și vor reuși să își administreze timpul și energia în așa fel încât să împace pe toată lumea.

Joi, 7 decembrie, Peștii se vor face remarcați cu ocazia unui eveniment profesional, iar vineri, Luna va intra în zodia Fecioară și în casa Mariajului si a parteneriatelor din astrograma lor.

Astfel, weekend-ul va fi perfect pentru relația de cuplu. Și, cum Marte, planeta Pasiunii, va ajunge în casa Străinătății din astrograma zodiei Pești, weekend-ul va fi perfect pentru călătorii în străinătate, pentru planuri de vacanță, dar și pentru descoperire altor culturi, prin vizionarea, împreună, a unui film documentar sau a unui concert ori prin admirarea lucrărilor unui artist din străinătate.

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top