Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Rac

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Rac

Racii fac „boacăne” la serviciu, dar sunt iertați. Din 9 decembrie, Marte aduce sare și piper în viața lor sentimentală.

Hororscopul săptămânii 4-10 decembrie pentru zodia Rac anunță relații armonioase la serviciu, dar și posibile încurcături provocate de rătăcirea unor documente sau de erori în organizarea sau promovarea unor evenimente.

Racii au un aliat important: Venus, planeta Iubirii, se află în casa Profesiei din astrograma lor și îi ajută în relația cu șefii, colegii sau clienții. Nativii sunt apreciați și admirați, iar mulți dintre ei vor începe, în această perioadă, o idilă cu un coleg sau cu o persoană cunoscută într-un context profesional.

Dar Venus nu va putea anula efectele lui Mercur retrograd, aflat tot în casa Profesiei din astrograma Racilor. De aceea, nativilor li se recomandă să fie atenți la detalii, mai ales la cele legate de documente pe care le redactează, le semnează sau le expediază.

Acum se pierd mai ușor documente sau se greșește „adrisantul” și documentele pot ajunge la cine nu e cazul. Și tot acum, pe Mercur retrograd, se fac mai multe greșeli în organizarea unor evenimente sau impactul unor campanii de promovare nu este cel așteptat.

Dar astfel de erori, de care nativii Rac s-ar putea face vinovați vor fi mai ușor trecute cu vederea sau, în cazul unor sancțiuni, șefii vor reveni asupra deciziilor, spre sfârșitul lunii.

Mercur retrograd poate provoca probleme de comunicare și în familie, iar asta, chiar de luni, 4 decembrie, când Racii vor fi greu de mulțumit și puși pe harță.

Marți, 5 decembrie, Racii vor reveni la sentimente mai bune, pentru că Luna va intra în zodia lor și le va accentua sensibilitatea.

Miercuri, 6 decembrie, va fi o zi favorabilă idilelor, flirtului și declarațiilor de iubire, iar joi și vineri, accentul se va pune pe aspectele financiare ale unei colaborări sau afaceri.

Sâmbătă, 9 decembrie, Marte va ajunge în zodia Scorpion și, până în ianuarie, va aduce „sare și piper” , pasiune și acțiune în viața sentimentală a nativilor Rac.

Cei singuri, vor avea chef de aventură și vor face primul pas dacă se vor îndrăgosti, dar, cât timp Mercur va fi retrograd (până în 23 decembrie), surprizele și schimbările își vor face apariția.

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top