Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - VĂRSĂTOR

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Vărsător

Vărsătorii își îndreaptă atenția spre partener și copii. Din 9 decembrie, vor face schimbări și progrese uimitoare în carieră. Marte și Jupiter vor fi de partea lor.

Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie pentru zodia Vărsător pune accent pe relațiile nativilor cu copiii, pe schimbările din viața sentimentală și anunță un nou început sau o nouă etapă în carieră, din data de 9 decembrie.

În 9 decembrie, Marte, planeta Acțiunii, va ajunge în zodia Scorpion și în sectorul Carierei din astrograma Vărsătorilor. Aici se află, din 10 octombrie, Marele Benefic Jupiter.

Cu Marte și Jupiter în casa Carierei, Vărsătorii vor avea nu doar oportunități, ci și energie și ambiție pentru a nu le rata. În plus, până în 20 decembrie, Saturn aflat în Săgetător îi va ajuta să își îndeplinească obiectivele în plan profesional sau personal.

Această săptămână începe cu Luna aflată în zodia Gemeni și în casa Iubirii din astrograma Vărsătorilor, așa că iubirea, partenerul și copiii vor fi prioritățile nativilor.

Zilele de marți și miercuri pot aduce o agendă încărcată la serviciu, iar unii Vărsători vor avea de lucru până târziu, verificând și completând documente, refăcând proiecte sau organizând diverse evenimente.

Joi, 7 decembrie, nativii singuri își pot întâlni marea iubire la un eveniment sau prin intermediul unui prieten. Prietenii au jucat în ultimii ani, un rol important în viața nativilor, iar cei care au știut să își aleagă prietenii, au avut doar de câștigat. Prezenta planetei Saturn în casa Prietenilor din astrogramă le atrage atenția, în continuare, că trebuie să fie atenți cu cine își petrec timpul, cu cine „se afișează” în societate și în cine au încredere.

Vineri, 8 decembrie, un vechi prieten poate să reapară în viața nativilor , iar în unele cazuri, această revenire nu va fi pe placul partenerului de viață.

Sâmbătă, 9 decembrie, Marte va ajunge în zodia Scorpion și va aduce un plus de dinamism în viața profesională a Vărsătorilor. Aceștia pot fi avansați, se pot implica în noi proiecte ori pot începe afaceri pe cont propriu.

Marte este și „planeta Pasiunii” și îi va motiva pe Vărsători să își construiască o carieră, făcând ceea ce îi pasionează cu adevărat. Din acest motiv, mulți nativi se vor îndrepta spre noi domenii de activitate sau își vor transforma, în afacere, un hobby.

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top