Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Fecioară

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Fecioară

Fecioarele își consolidează succesul sau, după caz, își găsesc un job bun. Din 9 decembrie, distracție și călătorii.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Fecioară anunță o perioadă norocoasă din punct de vedere financiar, dar și reluau reluarea legăturii cu rudele pe care nativii nu le-au mai întâlnit de mult timp.

Dar, în primele zile ale săptămânii, atenția Fecioarelor se va îndrepta spre carieră. Multe dintre ele aproape că vor uita că am intrat în „luna cadourilor” și în sezonul sărbătorilor de iarnă.

Pentru ele, succesul profesional și mai ales consolidarea acestuia sau, după caz, găsirea unui job bine plătit vor fi adevăratele priorități.

Miercuri, 5 decembrie, Luna în casa Trecutului din astrograma lor le va face mai sensibile pe Fecioare și mai dornice de a-și revedea părinții sau de a respecta tradițiile.

Și, cum tradițiile se referă și la darurile pentru cei dragi, zilele de joi și vineri vor fi dedicate cumpărăturilor.

În weekend, cum Luna se va afla în zodia lor, Fecioarele își vor face timp pentru chestiuni administrative și gospodărești.

Dar tot în weekend, mai precis în 9 decembrie, planeta Marte va intra în zodia Scorpion și în casa Comunicării și a călătoriilor din astrograma lor, unde va rămâne până în ianuarie 2018.

Pentru Fecioare, va începe o perioadă cu multe călătorii și cu multe invitații pe care ar trebui să le onoreze. Iar nativii Fecioară vor încerca să le onoreze pe toate și nu le va deranja deloc să facă asta!

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top