Connect with us
Codul secret prin care va fi anunțată moartea Reginei Elisabeta a II-a

Externe

Codul secret prin care va fi anunțată moartea Reginei Elisabeta a II-a

Ziarele britanice au scris zilele acestea despre cum va fi înștiințată populația de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Suverana, ajunsă la 91 de ani, este una din cele mai importante figuri regale din lume.

Așa vom ști că a murit Regina!

Regina Elisabeta a fost îngropată de multe ori de presă. Uneori se zvonea că suferă de vreo boală în fază terminală, alteori conspiraționiștii scriau că Regina are o sosie și că ea ar fi murit de mult. Dincolo de aceste speculații infantile pentru cei mai mulți, există, se pare, un plan secret prin care va fi anunțată moartea bătrânei regine.

Planul se numește „London Bridge”, iar fraza-cheie care va anunța moartea suveranei este „London Bridge is down” (Podul Londrei a căzut!).

Sir Christopher Geidt, secretarul personal al Reginei, va fi primul oficial care se va ocupa de știre, asta dacă nu va muri înaintea ei. Acesta îl va contacta pe premierul Marii Britanii prezentând un buletin informativ la cele 15 guverne din afara Marii Britanii unde Regina figurează ca șef de stat.

Printre primele agenții de presă care va afla știrea este Associated Press. În același timp, un majordom îmbrăcat în negru va ieși pe ușa Palatului Buckingham pentru a anunța trista veste.

Mai mult, site-ul Palatului Buckingham va fi modificat și va conține numai știrea cu moartea monarhului. BBC va activa RATS (Radio Alert Transmission System), un sistem de alarmă radio care e funcțional din 1930.

Publicația Times are deja material pregătit pentru 11 zile despre moartea Reginei Elisabeta.

CITEȘTE ȘI: Regina Elisabeta a Angliei nu a participat la slujba de Crăciun pentru prima dată în ultimii 30 de ani

CITEȘTE ȘI: Casa Regală a Marii Britanii: Prințul Philip se retrage din viața publică

“Dacă auzi vreodată la radio Haunted Dancehall (Nursery Remix) de Sabres of Paradise, deschide televizorul. Ceva teribil s-a întâmplat”, spune Chris Price, un producător radio al BBC, potrivit Mediafax.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top