Connect with us
Prințul Philip este internat în spital. Îngrijorare în Familia Regală Britanică

Externe

Prințul Philip este internat în spital. Îngrijorare în Familia Regală Britanică

Prințul Philip are probleme de sănătate și a fost internat la spital. Membrii Familiei Regale Britanice sunt îngrijorați. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a acuzat stări de rău în urmă cu două zile, și imediat a ajuns la spital. Bărbatul în vârstă de 99 de ani este internat în Spitalul „King Edward al VII-lea”, din Londra, unde va rămâne câteva zile sub observația medicilor.

Prințul Philip a fost internat la spital

O sursă a declarat pentru Metro.uk.co că prințul ”abordează cu stoicism situația”: ”Este conștient că națiunea îi trimit gânduri bune și se roagă pentru el. Ducele a fost în izolare pentru aproape un an, așa că este obișnuit cu tot felul de restricții. În tot acest timp, abia și-a văzut familia. Știe prea bine că sunt oameni care o duc mai rău decât el”.

Prințul Harry ar fi intrat în autoizolare, astfel încât să se poată întorce în Marea Britanie în cazul în care starea bunicului său de agravează.

Prințul Philip a mai avut probleme de sănătate și în trecut, iar acum a fost internat din nou. Soțul Reginei Elisabeta a II-a are 99 de ani și a acuzat stări de rău. Familia Regală Britanică este îngrijorată cu privire la starea de sănătate a Ducelui de Edinburgh. Presa britanică scrie că soțul Reginei a intrat în unitatea medicală pe picioarele sale, fără ajutor.

În urmă cu doi ani, prințul Philip a provocat un accident rutier fără victime. Acela a fost momentul în care soțul Reginei Elisabeta a II-a a renunțat la permisul de șofer.

Ducele de Edinburgh a fost internat marți seară la spital „ca măsură de precauție” după ce s-a simțit rău, au declarat reprezentanții Palatului Buckingham.

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost dus la Spitalul Regele Edward al VII-lea din centrul Londrei. O sursă a palatului a declarat pentru BBC că ducele s-a deplasat cu mașina la spital, unde a fost internat la sfatul medicului său. Se simțea rău de câteva zile, dar starea sa nu are legătură cu coronavirusul.

Prințul Philip împlinește 100 de ani pe 10 iunie 2021

Aceleași surse au precizat că ducele, care împlinește 100 de ani pe 10 iunie 2021, avea o dispoziție bună când a mers la spital și că va rămâne acolo câteva zile. Regina Angliei în vârstă de 94 de ani a rămas la Castelul Windsor.

Luna trecută, palatul a anunțat că prințul Philip și regina au primit vaccinul anti Covid-19 chiar la Castelul Windsor.

Conform BBC, Palatul protejează intimitatea membrilor familiei regale atunci când vine vorba de probleme de sănătate.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top