Connect with us

Externe

Doi copii de 15 ani au făcut un accident de mașină grav. 5 oameni au murit

Doi adolescenți de 15 ani au provocat un grav accident de mașină. 5 persoane au murit în urma acestei tragedii.

Accidentul a fost produs de doi băieți. Trei copii și doi adulți și-au pierdut viața după ce doi puștani au furat un autovehicul cu care s-au izbit de un copac. Evenimentul a avut loc în Marea Britanie.

Potrivit thesun.co.uk, cei doi băieți au fost reținuți de poliție. Aceștia au condus cu viteză foarte mare. În urma impactului, au murit trei copii cu vârstele cuprinse între 12 și 15 ani și doi adulți de 24, respectiv 28 de ani.

CITEȘTE ȘI: Accident infiorător între un autocar și un microbuz, plin cu români! Cel puțin 3 morți și zeci de răniți…mai aveau doar 150 de km pana în România

Grav accident de circulație! Sunt mai multe victime, între care și copii

TRAGEDIE în Timişoara! Un copilaş de doi ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc

Polițiștii au deschis o anchetă imediat ce au ajuns la fața locului și au considerat evenimentul un adevărat carnagiu.

A fost săptămâna tragediilor

Tragedia la malul Mării Negre. Cel puțin 12 persoane au murit într-un incendiu devastator și alți 10 au fost răniți aseară într-un incendiu produs la un hotel-cazinou de lux din stațiunea georgiană Batumi.

„Doisprezece oameni au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon” în incendiul din Leogrand, un hotel de 22 de etaje, a declarat pentru presă ministrul sănătăţii din regiune, Zaal Mikeladze.

„Zece persoane au fost spitalizate, majoritatea pentru că au inhalat fum. Toate aceste persoane sunt într-o stare staţionară”, a adăugat el.

Printre victime nu se numără români, însă pe lângă georgienii care se aflau în stațiune s-au numărat trei turci și un israelian, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Batumi, Kaha Sihradze la postul de televiziune Palitra News

„Şaisprezece camioane şi sute de pompieri au combătut incendiul (…) în prezent stins”, a anunţat Ministerul regional de Interne într-un comunicat, precizând că “fumul dens a făcut dificilă evacuarea” clienţilor hotelului.

Mai mult, recent a avut loc un accident aviatic fără precedent. Cel puţin şapte persoane și-au pierdut viața, după ce un avion de pasageri s-a prăbuşit.

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în timp ce executa manevrele de aterizare. Incidentul aviatic a avut loc pe un aeroport din Rusia au anunţat serviciile de urgenţă, care au precizat că cel puţin şapte persoane şi-au pierdut viaţa şi doar un singur pasager, un copil, a supravieţuit.

Un avion bimotor de tip Let L-410, care decolase din oraşul Habarovsk, s-a prăbuşit la circa doi kilometri de aeroportul localităţii Nelkan.

Potrivit autorităţilor ruse, cele mai recente informaţii indică faptul că la bordul aparatului se aflau opt persoane.

Singurul supravieţuitor, un copil, a fost spitalizat în stare gravă, a declarat un oficial din cadrul Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din Rusia.

ALTE ȘTIRI:

Accident TERIBIL în Dolj. O fetiţă a decedat, mobilizare urgentă a echipajelor ISU

Accident îngrozitor în Constanța! Sunt mai mulți răniți și un mort

S-a aflat cine sunt cei cinci tineri care au murit în accidentul îngrozitor de azi. Ce postase una din victime înainte de tragedie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top